Uutta kotia etsivät kissat

(Päivitetty 12.01.2018)

Pennun luovuttajat HUOMIO! Kissanpennun luovutusikä on 14 viikkoa!

 

Yhdistyksen kautta uutta kotia etsivät kissat

Sijaiskodeissamme Jyväskylän seudulla uutta kotia etsivät leikatut, rokotetut, madotetut ja mikrosirutetut kissat. Kissojen luovutushinta on 130 euroa. 

Tietoja kaikista yhdistyksen sijaiskotien kissoista ensisijaisesti sijaiskodista (yhteystiedot ilmoituksessa).

 

Tällä hetkellä ei ole yhdistyksen kautta uutta kotia etsiviä kissoja.

 

 

Yksityishenkilöiden ilmoitukset

Yhdistys ei ota vastuuta yksityishenkilöiden ilmoituksista ja mahdollinen sopimus on osapuolten välinen asia. Yhdistys kuitenkin toivoo, että kaikki toimivat aina hyvässä hengessä toisiaan kunnioittaen ja eläimiä rakastaen.

 

Nella

Nella, leikattu, rokotettu ja sirutettu tyttökissa, etsii uutta kotia. Olen ottanut Nellan Hartolan eläinsuojeluyhdistykseltä ja se on oppinut sisäkissaksi kerrostaloon. Nella on ollut minulla nyt 2 vuotta. Ikä arviolta 4-5 vuotta. Leikkisä, oppii temppuja helposti, syö kaikkea kissanruokaa ja osaa hyvin ruuan kerjäämisen keittiössä, kehrää ja puskee. Ei tuhoa paikkoja, vaikka joutuu olemaan yksin. Ei ole sylikissa, enemmän itsenäinen saalistajaluonne. Sopisi hyvin paikkaan, jossa pääsisi myös ulos.

Yhteystiedot: Tiina puh. 040 534 1675

(Ilmoitus lisätty 12.01.2018)

 

Romulus ja Remus

Hei! Meitä on kaksi 13 vuotiasta leikattua kollia etsimässä uutta kotia eläkepäiville. Olemme veljekset Romulus ja Remus. Olemme seurallisia, siistejä, hieman ylipainoisia sisäkissoja. Koko ikämme olemme olleet samassa perheessä, mutta nyt emäntä on muuttamassa eikä pysty ottamaan meitä saman katon alle. Jos emme löydä tänä vuonna uutta kotia, joudumme luultavasti piikille. Otathan yhteyttä sähköpostilla ja tulet katsomaan meitä?

Yhteystiedot: rlankimaki(at)gmail.com

(Ilmoitus lisätty 23.12.2017)

 

 

 

 

Lähetä tiedot uutta kotia etsivästä eläimestäsi sähköpostitse osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..
Muista liittää viestiin myös omat yhteystietosi. Säilytämme tiedot kaksi (2) kuukautta, jollei tätä ennen ole tehty ilmoitusta uuden kodin löytymisestä tai mahdollisesta jatkoajasta.