Yhdistyksen kautta uutta kotia etsivät kissat

(Päivitetty: 19.6.2019)

Sijaiskodeissamme Jyväskylän seudulla uutta kotia etsivät leikatut, rokotetut, madotetut ja mikrosirutetut kissat. Kissojen luovutushinta on 130 euroa. Tietoja kaikista yhdistyksen sijaiskotien kissoista ensisijaisesti sijaiskodista (yhteystiedot ilmoituksessa).

Uutta kotia etsivät eläimet lisätään myös yhdistyksen Facebook-sivulle ja Instagramiin. Tykkää ja seuraa, niin saat ilmoitukset uuden kodin etsijöistä ensimmäisten joukossa.


 

Ramsay

Hei vain! Minun nimeni on Ramsay. Olen kahdeksan kuukautta uusi tyttökisu. Nyt olen vihdoin tullut siihen ikään, että minunkin on aika löytää oma koti. Minut on rokotettu, leikattu, madotettu ja sirutettu.

Luonteeltani olen hiukan arka, mutta oman perheeni kesken leikkisä ja seurallinen. Annan silitellä, mutta syliin en vielä halua, enkä pidä käsittelystäkään. Varmasti kuitenkin ajan myötä rohkaistun, kunhan olet kanssani kärsivällinen.

Olen tottunut syömään raakaruokaa, viljatonta kuivaruokaa sekä viljatonta märkäruokaa. Toivoisin samanlaista ruokavaliota uudessakin kodissa.

Uudessa kodissa olisi hyvä olla leikkikaveri, minä kun pidän leikkimisestä paljon – lisäksi tylsistyessäni saatan tehdä hieman tihutöitä. Olen tottunut sekä kissoihin että koiriin, etenkin sijaiskodin koirat ovat aivan lemppareita, kuten kuvasta näkyy. Ihan pienten lasten perheeseen en oikein sovellu.

Lisätietoa minusta antaa sijaiskotini, jolle on varmasti vaikea paikka luopua tällaisesta valloittavasta olennosta.Yhteystiedot: Anni, puh. 0458518018, sähköposti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

(Lisätty 19.6.2019)