Yksityishenkilöiden ilmoitukset

(Päivitetty: 14.2.2019)

HUOM!

Yhdistys ei ota vastuuta yksityishenkilöiden ilmoituksista ja mahdollinen sopimus on osapuolten välinen asia. Toivomme kuitenkin, että kaikki toimivat aina hyvässä hengessä, toisiaan kunnioittaen ja eläinten hyvinvointia ajatellen.


 

Kissaneiti Salminen

Pitovaikeuksien takia joudumme luopumaan koko elämänsä meillä perheenjäsenenä olleesta kissasta.

Kissa on keskisuomalainen Viitasaarella keväällä 2008 syntynyt, hyvien kissahoitajien taloudesta meille tullut nelikuukautisena kesällä 2008. Salminen on nyt 10,5 vuotta. Tyttäreni otti kissan kun oli lukiolainen ja kissamme ei ole elänyt pikkulapsien kanssa. Kissa eli kaupunkielämää ja on tottunut asumaan niin kerrostalossa kuin maallakin. Pitovaikeuksien takia ( tytär ulkomailla paljon ja itse olen poissa kotoa liikkeellä työasioissa) haemme uutta ja hyvää kotia . En halua laittaa kissaamme hoitolaan , häkkielämään pidemmäksi aikaa vaan toivon, että saisimme uuden sijoituskodin ja terve kissa saisi elää vielä elämäänsä.

Salminen on leikattu tyttökissa ja ollut koko elämänsä hyvin terve. Hän on ollut kaikkien lemmikki, pentuna pirhakka ja nyt vanhemmiten valpas ja seuraa tarkkaan ikkunasta lintujen lentoa ja naksuttelee ja raksuttelee niille. Tämä kissa ei ole kulkenut koskaan vapaana, vaan käynyt parvekkeella ja kuistilla . Siten ruokavaliokin on sisäkissan ruokavalio.

Elämäntavat: On säännölliset. Nukkuu omissa paikoissaan, olen tehnyt pesät vanhaa nojatuoliin ja pallin päälle. Kissamme on aina tykännyt etsiä jostakin esim. vaatekaapista hyllyn, missä nukkuu yhdet päiväunet. Olen laittanut oman hyllyn pehmikkeineen sitä varten. Ruokailu on myös säännöllistä. Syö kuivaraksuja, ja märkäruokaa aamuisin ja illoin ja juo vettä normaalisti. Eli päivärytmi on kaikkiaan hyvin säännöllinen.

Neiti Salminen on seurallinen, mutta tykkää rauhallisesta ja verkkaisesta elämästä, koska ei ole ollut pikkulasten perheessä ja hälinässä. Ei ole erakkoluonne ja osaa ilmaista itseään, mitä kaipaa. Tykkää silittämisestä ja rapsutuksesta, mutta ei ole yletön sylissä olija vaan menee omiin oloihinsa kun on saanut huomiota riittämiin. Tämän kissan kanssa on helppo olla, kun oppii päivärytmin ja tavat.

Kissa on opetettu siistiksi pienestä asti. Käy hiekkalaatikolla ja käyttäytyy siististi. Vaihdoin eri hiekkatyyppiin ja kissa oppi nopeasti uuden asian. Tottelee käskyjä ja kieltoja, ei tule esim. sänkyyni kun kielsin. Aamulla tulee sitten tervehtimään, että onko se mamma jo herännyt.

Mielestäni tämä meidän kissa sopisi hyvin aikuisen ihmisen talouteen tai eläkeläisen iloksi ja seuraksi. Eläkeläinen kun kissa itsekin jo on. Toivoisin, että saisimme neitillemme uuden , kissarakkaan kodin. Vaikka pariksi vuodeksi, niin sen jälkeen olisi minulla mahdollista ottaa kissa takaisinkin, jos tarpeen. Kissamme on tottunut matkustamaan kopassaan ja matkat on menneet ihan hyvin, jopa muutaman tunnin reissut.

Kissan mukana saa myös tarvikkeet, talutusremmin, hiekkalaatikon, kantokopan, ruokakupit, lelut, turkin harjan.

Salminen

Yhteystiedot: Maija Hirvonen | 040-5770503

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

(Ilmoitus lisätty: 21.11.2018, päivitetty 14.2.2019)

 

 


 Lähetä tiedot uutta kotia etsivästä eläimestäsi sähköpostitse osoitteeseen:

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Muista liittää viestiin myös omat yhteystietosi. Säilytämme tiedot kaksi (2) kuukautta, jollei tätä ennen ole tehty ilmoitusta uuden kodin löytymisestä tai mahdollisesta jatkoajasta.