Uutta kotia etsivät koirat

Päivitetty viimeksi 23.10.2017

Yhdistyksen kautta uutta kotia etsivät koirat

 

Kerttu

Kerttu noin 5-vuotias narttu. Hyperaktiivinen, kiltti tyttö jolla ei ole mitään mielyttämisen halua, ei kiinnosta lelut eikä namut. Koirakaverit ja päätön juoksentelu on parasta, sekä kuralätäköt ja ojat! Riistavietti kohdistuu kissoihin ja pieniin koiriin. Tarvitsee oikeasti paljon liikuntaa. Ei kerrostaloon! Lapset on ok.

Yhteystiedot: Heidi p. 0445476376

sähköposti: heiditanskanen(at)hotmail.com

(Ilmoitus lisätty 23.10.2017)

 

Yksityishenkilöiden ilmoituksia

Yhdistys ei ota vastuuta yksityishenkilöiden ilmoituksista ja mahdollinen sopimus on osapuolten välinen asia. Yhdistys kuitenkin toivoo, että kaikki toimivat aina hyvässä hengessä toisiaan kunnioittaen ja eläimiä rakastaen.

 

 

Juno

Hei, meillä on reilu vuoden ikäinen Seiskarinkoira uros, Juno, josta joudumme ikävä kyllä luopumaan. Juno on ihmisrakas ja leikkisä tapaus, tottunut muihin eläimiin, kuten kissoihin sekä lapsiin. Ikävä kyllä yksin ollessan Juno on kova haukkumaan ja se on tuottanut meille valtavasti ongelmia, sillä asumme kerrostalossa.. Etsinnässä siis uusi koti mielellään omakotitalo ympäristöön.

Junolla on jopa välillä turhan reipas luonne ja kova vietti lähteä riistan perään, jäljittäminenki onnistuisi varmasti pienen harjoittelun jälkeen.

Olemme elämän tilanteessa, jossa meillä ei ikävä kyllä riitä näin virtaisan pojan koulutukseen resurssit, joten parempi niin Junolle kuin meille että uusi koti löytyisi. Ja tapauksella olisi jopa kova kiire, taloyhtiö kun ei haukunnasta tykkää ja häädön saimme jo tästä syystä...

Juno on siis Seiskarinkoira, pystykorva tyyliltään (www.seiskarinkoirakerho.fi), ja keväällä täyttänyt vuoden. Säkä on vajaa 60cm ja väritys musta, vatsassa hieman valkoista. Söpö otus kaikin puolin, paitsi melutasoltaan aika ajoin..

Toivottavasti löytyisi enemmän aikaa ja resursseja omaava koiraa toivova uusi omistaja pian!

Terveisin, Kaj Honkanen 0469321826

(Ilmoitus lisätty 22.8.2017, päivitetty 20.9.2017)

 

 Jeppe

Hei!
Minulla on Jeppe niminen leikattu uros koira nimeltään Jeppe. Ikää on 12 vuotta, mutta se ei ole mitenkään vauhtia hidastanut, asumme kerrostalossa ja ikävästi tämän talon saksanpaimenkoira on aikoinaan päässyt kahdesti koiraan kiinni, joten koirasta on tullut melko varauksellinen, sekä isompien koirien kohdatessa alkaa armoton ärhentely, toki asian tiedosta ja pyrin pitämään tiukalla, mutta ilmeisesti minun reaktio vielä pahentaa, vielä ikävämpää on et naapurin tullessa hississä "yllättäen" pääsi tarttumaan lahkeesta. Uskon koiran antavan vielä monen monta ihanaa vuotta paikassa jossa pystyy olemaan rentona, rapsutuksia rakastava hyvin energinen kaiken puolin muuten terve Jack Russel/ Villakoiran sekoitus joten tästä kaverista ei lähe irtokarvaa.

Terveisin, Sari Ahonen 040 5888314

(Ilmoitus lisätty 22.8.2017, päivitetty 20.9.2017)

 

 

 

Jätä tiedot uutta kotia etsivästä eläimestä sähköpostitse osoitteeseen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Tiedot säilytämme kaksi (2) kuukautta, jollei tätä ennen ole tehty ilmoitusta uuden kodin löytymisestä tai mahdollisesta jatkoajasta.