Päivitetty viimeksi 05.10.2018
 

Yksityishenkilöiden ilmoitukset

HUOM! Keski-Suomen eläinsuojeluyhdistys ei ota vastuuta yksityishenkilöiden ilmoituksista ja mahdollinen sopimus on osapuolten välinen asia. Toivottavaa kuitenkin on, että kaikki toimivat aina hyvässä hengessä toisiaan kunnioittaen ja eläinten hyvinvointia ajatellen.


Kerttu

Kerttu on etsinyt kotia KSESY:n sivujen kautta jo jonkin aikaa, ja kylläpä se ois hänelläkin jo aika päästä siihen ikiomaan loppuelämän kotiin.

Kerttu on vauhdikas touhutiina, jolla on kauniisti ilmaistuna lievä ADHD. Ei paljoo lelut eikä namit kiinnosta, paitsi jos just sillä hetkellä ei ole mitään vielä kiinnostavampaa näkyvissä, eli ihan perus mettäkoira.

Kerttu on 6-vuotias ja tulee toimeen lasten kanssa. Parasta maailmassa on hullu juoksentelu ja päätön leikkiminen muiden koirakavereiden kanssa. Hihnassa Kerttu osaa kävellä melko hyvin, mutta siihen tarvitaan vielä vähän harjoittelua. Yksinjäämisen kanssa Kertulla ei ole mitään ongelmaa.

Kerttua ei luovuteta kerrostaloon, koska Kerttu tarvitsee paljon tilaa energian purkamiseen. Paras mahdollinen koti olisi jossain hieman syrjemmässä, missä vapaana juokseminen olisi mahdollista. Voidaan luovuttaa toisen suht isokokoisen koiran kaveriksi tai ainoaksi koiraksi, kunhan Kertulla on mahdollisuus päästä leikkimään muiden koirien kanssa.

Riistavietti kohdistuu tällä hetkellä pääasiassa pienempiin koiriin ja kissoihin, mutta pitkähermoisella kouluttamisella sen innon saisi mahdollisesti ohjattua ihan oikeaankin riistaan.

Yhteystiedot: Heidi | 044-5476376

 heiditanskanen[at]hotmail.com

(Ilmoitus lisätty 23.10.2017, päivitetty 17.09.2018)


Jätä tiedot uutta kotia etsivästä eläimestä sähköpostitse osoitteeseen:

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Muista liittää viestiin myös omat yhteystietosi. Tiedot säilytämme kaksi (2) kuukautta, jollei tätä ennen ole tehty ilmoitusta uuden kodin löytymisestä tai mahdollisesta jatkoajasta.