Uutta kotia etsivät muut eläimet

Yhdistyksen kautta uutta kotia etsivät

 

Varjo

Varjo on nuori - alle 1v, n.2kg painava, steriloitu kanityttö.

Varjo elää sijaiskodissa vapaana kastroidun uros kanin kanssa ja onkin sisäsiisti. Kodissa on myös kissoja ja koiria, jotka eivät kanien touhuista välitä.
Pelottavissa ja äkilllisissä tilanteissa / kohti kävellessä Varjo singahtaa vielä esim.sohvan taakse / sängyn alle piiloon. 
Varmoilla otteilla kiinni ottaminen onnistuu ja antaakin leikata kynnet kauniisti. Sylitellessä ja silitellessä nuolee kiitokseksi takaisin. Porkkana on suurta herkkua. 
Varjo on hämärä aktiivinen, päivisin mielellään torkkuu ja seurailee sivu silmällä muiden touhuja.

Varjolle etsitään rauhallista 'kani turvallista' kotia, jossa aikaa tytölle ja mahdollisesti kani seuraa tarjolla. Häkkikaniksi varjoa ei luovuteta.

Yhteystiedot: Tuija p. 0407598391 tai tp.chevian(at)gmail.com. Yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostilla.

(Ilmoitus lisätty: 23.1.2018)

 

Helmi ja Hilma 

Eläinlääkäri tarkasti ja viikon päästä leikkuu ja sitten toivuttuaan valmiina uusiin koteihin on kaniinit Helmi (musta) ja Hilma (harmaa). Molemmat n. 1,5 vuotiaita, terveitä ja sosialistuminen hyvin käynnissä. Leikkivät yhdessä ja tottuneet myös kissojen tuijotuksiin. Helmi temperamenttisempi ja toimii myös Hilman turvapaikkana tarvittaessa.

Yhteystiedot: Niina 0405155911 ja seukka.odi(at)gmail.com

(Ilmoitus lisätty 9.1.2018)

 

Yksityishenkilöiden ilmoitukset

Yhdistys ei ota vastuuta yksityishenkilöiden ilmoituksista ja mahdollinen sopimus on osapuolten välinen asia. Yhdistys kuitenkin toivoo, että kaikki toimivat aina hyvässä hengessä toisiaan kunnioittaen ja eläimiä rakastaen.

 

 

Tällä hetkellä ei ole yksityishenkilöiden ilmoituksia 

 

Jätä tiedot uutta kotia etsivästä eläimestäsi sähköpostitse osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Tiedot säilytämme kaksi (2) kuukautta, jollei tätä ennen ole tehty ilmoitusta uuden kodin löytymisestä tai mahdollisesta jatkoajasta.