Keski-Suomen Eläinsuojeluyhdistys ry

Keski-Suomen Eläinsuojeluyhdistys ry, KSESY, on maan kolmanneksi vanhin, yli 130 -vuotias, eläinsuojeluyhdistys.

Ksesy toimii vapaaehtoisvoimin eläinsuojelulain- ja asetuksen mukaisesti tarkoituksenaan eläinten hyvinvoinnin edistäminen koko maakunnassa. SEY:n vapaaehtoiset tekevät alueella yhteistyötä eläinlääkäreiden, terveystarkastajien ja poliisin kanssa.

Maltillista eläinsuojelua järjellä ja tunteella

Toimintaamme kuuluu mm. neuvonta, tiedottaminen, varainhankintatempaukset, vuosittaisen eläinten päivän tapahtuman järjestäminen, talvisin Tourujoen sorsien ruokinta ja sijaiskotiverkoston ylläpitäminen eläinten auttamiseksi uuden elämän alkuun.

Tapahtumat ja eläinten hoito tehdään vapaaehtoisvoimin. Yhdistyksen suurimmat kuluerät ovat eläinten ruokinta ja lääkintä. Tarvittavat varat saadaan luovutusmaksuista, varainhankinnalla, lahjoituksista ja jäsenmaksuista.