Tule mukaan!

Jäsenyys

Eläinsuojelutyötä on mahdollista tukea yksinkertaisesti liittymällä paikallisyhdistykseen – jäsenyyskin on osallistumista! Monipuolisia tehtäviä, pieniä ja isoja, on myös tarjolla käytännön toiminnasta kiinnostuneille.

Nykyisin yhdistykseen kuuluu yli 500 jäsentä. KSESY on SEY Suomen Eläinsuojeluyhdistysten liitto ry:n paikallisjärjestö, joten jäsenet ovat myös koko maan kattavan kansalaisjärjestön jäseniä.

Toivotamme kaikki eläinten ystävät Keski-Suomen maakunnasta tervetulleeksi mukaan yhdistykseen, joka tekee käytännön työtä eläinten parhaaksi.

Jäsenyys ei velvoita osallistumaan muuhun toimintaan. Lisätietoa jäsenyydestä sekä liittymislomakkeen löydät SEYn sivulta. Voit myös lahjoittaa jäsenyyden. Tällöin muista merkitä lomakkeeseen paikallisyhdistykseksi Keski-Suomen Eläinsuojeluyhdistys.

Vapaaehtoistoiminta eläinten puolesta

Monipuolisia tehtäviä, pieniä ja isoja, on myös tarjolla käytännön toiminnasta kiinnostuneille. Mukaan käytännön toimintaan pääsee esim. laittamalla sähköpostia yhdistyksen hallitukselle omasta kiinnostuksestaan, laittamalla liittymispyynnön Facebook -ryhmään tai tulemalla vain paikan päälle tapahtumiin. Tiedotamme tapahtumista täällä verkkosivuillamme Ajankohtaista -sivulla, Facebookissa ja Instagramissa.

Tarvitsemme esimerkiksi:

• sijaiskoteja
  • tavaroiden ja eläinten kuljetusapua
  • neuvontapuhelimeen vastaajia
  • sisällöntuottajia
  • lahjoitustavaroiden ja sponsoreiden hankkijoita
  • infopöydän pitäjiä ja myyntitilaisuuksien järjestelijöitä
  • infomateriaalin tekijöitä ja levittäjiä
  • tapahtumanjärjestäjiä

Ruoka- ja tarvikelahjoitukset

Yhdistyksen toimintaa voi tukea myös lahjoituksilla. Pääasiassa tarvitsemme kissojen tarvikkeita ja ruokia. Tarvikkeet voivat olla käytettyjä tai uusia. Lue lisää.

Kirpputoripöytä

Keski-Suomen eläinsuojeluyhdistyksen kirpputoripöytä sijaitsee Keskustan Kirppiksellä, paikkanumerolla 127 (kun paikka on yhdistykselle varattu, löytyy pöydästä asiasta kertova kyltti). Kaikki pöydän tavarat ovat lahjoituksia yksityishenkilöiltä. Ostamalla pöydän tuotteita tuet yhdistyksen toimintaa.

Tuottorahoilla ostetaan yhdistykselle pääasiassa kissanruokaa ja kissanhiekkaa tai muuta sillä hetkellä tarpeellista tavaraa. Pöydän avulla on kerätty eläimille jo yli 3000 €!

Pöydän toiminnasta ja kirpparitavaroiden lahjoittamisesta voit lukea lisää Facebookin ryhmästä "Kirpparipöytä Keski-Suomen eläinsuojeluyhdistyksen hyväksi".