Ajankohtaista

Turhat tavarat yhdistyksen kirpputoripöydälle!

Kun aurinko alkaa pitkän talven jälkeen taas näyttäytyä, monissa kodeissa suunnitellaan kevätsiivoukseen ryhtymistä. Niin ikään monissa kodeissa huomataan, kuinka ylimääräistä tavaraa on taas kertynyt. Ehjää ja hyvää tavaraa ei raaski heittää roskiin, mutta kirpputoripöydän vuokraaminen tai Facebook -kirpputorilla päivystäminen tuntuvat työläiltä. Mikä avuksi?

KSESY:llä on ratkaisu! Lahjoita ehjät ja puhtaat tavarasi yhdistyksen kirpputoripöydän hyväksi. Pöydän tuotoilla hankitaan muun muassa kissanruokaa ja -hiekkaa yhdistyksen tarpeisiin. Yhdistyksen pöytä sijaitsee Jyväskylässä Keskustan Kirppiksellä paikkanumerolla 127. Kaikki pöydän tavarat ovat lahjoituksia yksityishenkilöiltä. Pöydän avulla on kerätty eläimille jo yli 3000 €! Lisätietoa pöydästä Facebookin ryhmästä.

Myös suoraan yhdistyksen käyttöön voi lahjoittaa

Yhdistyksen käyttöön soveltuvat tavarat, kuten kaikki eläinten ruuat sekä tarvikkeet ja lääkkeet otetaan mieluusti vastaan. Aina on tarvetta myös pyyhkeille, joiden toivotaan olevan pestyjä. Mahdolliset reiät tai pinttynyt lika ei haittaa.

Lahjoitukset voi toimittaa Muuramen tai Keljon Faunattareen tai vaihtoehtoisesti varastollemme (Onkapannu 8) päivystyksen aikana, joka on yleensä kerran viikossa sunnuntaisin. Kysythän varaston päivystysajan tapauskohtaisesti sähköpostilla hallitus@ksesy.fi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *