Ajankohtaista

KSESY tee: Tassu T

Miltä kuulostaisi, jos pystyisit tukemaan eläinsuojelutyötä teetä juomalla? Nyt se on mahdollista! Monelle Jyväskyläläiselle tuttu Teeleidi lanseerasi KSESY:lle oman teen: Tassu T! Ostamalla kyseistä teetä tuet KSESY:n toimintaa eli eläinten hyvinvoinnin edistämistä erityisesti Keski-Suomessa.

Tassu T:tä on myynnissä KSESY:n infopöydillä ja varastolla päivystysaikoina (Onkapannu 8) alkaen 21.11. (ma ja to klo 17-18) sekä Teeleidissä tämän vuoden loppuun saakka.
Loppuvuoden infopöytien ajankohdat löydät täältä . Varastolla on myynnissä myös muita KSESY:n kannatustuotteita.

Teeleidi Kramsunkadulla viehättää monia, eikä suotta! Herkullisen teen lisäksi myynnissä on ihania leivonnaisia. Teehuone on myös sisustuksellisesti kutsuva, puhumattakaan iloisesta ja ystävällisestä henkilökunnasta!

Eläimet tarvitsevat juuri Sinun apuasi. Kiitos, että välität! 💚

#eläinsuojelu #hyväntekeväisyys #yhteistyö #ksesy #teeleidi