Ajankohtaista

Rahankeräyslupa

KSESYllä on nyt 12.11.2019 myönnetty rahankeräyslupa! Lupa on voimassa 12.11.2019–11.11.2020 Sisä-Suomen poliisilaitoksen alueella.
Tulossa on myös lahjoitusmahdollisuus Facebookin kautta sekä perinteinen lipaskeräys, näistä tiedotamme myöhemmin 😸. Lippaita on tarkoitus sijoittaa Jyväskylässä ja sen naapurikunnissa sijaitseviin liikkeisiin. Sekä yksi lipas tietysti kiertää aina infopöytiemme mukana.

Tällä hetkellä meille voi lahjoittaa rahaa tilisiirrolla suoraan pankkitilillemme (FI64 4600 2220 0336 19) sekä kätevästi MobilePaylla numeroon 23020.

Tulossa on myös lahjoitusmahdollisuus Facebookin kautta sekä perinteinen lipaskeräys, näistä tiedotamme myöhemmin 😸. Lippaita on tarkoitus sijoittaa Jyväskylässä ja sen naapurikunnissa sijaitseviin liikkeisiin. Sekä yksi lipas tietysti kiertää aina infopöytiemme mukana.

Myös tavaralahjoitukset ovat erittäin tervetulleita. Erityisesti kissanpentujen märkäruoka ja kissanhiekka kuluvat ympäri vuoden ripeää tahtia. Lisäksi kirpputoripöytäämme voi lahjoittaa hyväkuntoista myytävää tavaraa.

Lisää lahjoitusmahdollisuuksista voi lukea täältä.

Lämpimät kiitokset kaikille eläinsuojelutyötä tukeneille, kaikki saamamme apu on kullanarvoista! 💕