Ajankohtaista

Tavaralahjoituksista

Haluamme kiittää lämpimästi kaikkia lahjoitusten antajia, oli kyseessä sitten tavaralahjoitus, rahalahjoitus tai muu apu, pieni tai suuri. Tukenne auttaa meitä pyörittämään toimintaamme.

Valitettavasti saamme kuitenkin toisinaan lahjoituksena tavaraa, joka menee käyttökelvottomana meiltä suoraan roskikseen, kuten kuvan tyynyt. Toivoisimmekin, että rikkinäiset, likaiset tai muutoin käyttökelvottomat, kuten homeiset, tavarat päätyisivät sinne, minne ne kuuluvatkin – joko kaatopaikalle, tekstiilikeräykseen tai muuhun kierrätykseen. Käyttökelvottoman tavaran tuominen aiheuttaa vain lisätyötä meille, sekä jo muutenkin pienehkön varaston tilanahtautta.

Päivystysaikoina maanantaisin ja torstaisin klo 17–18 lahjoituksia voi edelleen tuoda varastollemme. Pyydämme, ettei lahjoituksia jätettäisi varastolle muina aikoina – erityisesti näillä keleillä muun muassa märkäruuille ei ole hyväksi jäätyä ja sulaa. Jyväskylän seudun Musti&Mirri -myymälät sekä Keljon Faunatar ottavat vastaan lahjoituksia meille, jos päivystysaikana varastolle on hankalaa päästä.

Tällä hetkellä emme tarvitse terraarioita, akvaarioita, pienjyrsijöiden häkkejä, kissanvessoja, pyyhkeitä, tyynyjä/peittoja/lakanoita/patjoja, sillä niistä on ylitarjontaa meille. Kotisivuiltamme löytyy lista tavaroista, joita otamme mielellämme vastaan: https://tinyurl.com/tnnjgr5

Muuta tavaraa, ehjää ja käyttökelpoista, voi tarjota kirppispöytäämme: Kirpparipöytä Keski-Suomen eläinsuojeluyhdistyksen hyväksi

Lisäksi kannattaa tiedustella lahjoitettavia tavaroita Keski-Suomen alueen löytöeläintaloille, listaus löytyy täältä: https://tinyurl.com/yx4wur79

Kiitos yhteistyöstä ja mukavaa alkanutta vuotta kaikille eläinten ystäville.