Ajankohtaista

Korona ja KSESY

Vallitsevien olosuhteiden vuoksi myös KSESYn toiminta on osittain pysäytetty. Tämä tarkoittaa muun muassa peruuntuneita infopöytätilaisuuksia sekä siirtyneitä yhteistyökuvioita, joista niin mielellämme olisimme jo kertoneet enemmän. Palaamme kuitenkin asiaan heti, kun tilanne muuttuu! Tulossa on oikein mukavia tempauksia ja uusia kannatustuotteita.

Emme toistaiseksi järjestä koulutustilaisuuksia tai muitakaan yli kymmenen hengen kokoontumisia. Keskitymme myös entistä paremmin hygienia-asioihin toiminnassamme. Pyydämme, ettette varaston päivystysaikana tule paikalle sairaana tai isolla joukolla.

Eläinsuojelutyötä on kuitenkin mahdollista tehdä etänäkin! Yksi tärkeä toimintamme muoto on ennaltaehkäisevä toiminta sekä neuvonta, joka tapahtuu suuressa määrin sosiaalisen median kanavissamme ja verkkosivuillamme. Lisäksi uusien kotien etsiminen eläimille tapahtuu pääasiassa verkon kautta. On siis sanomattakin selvää, että näkyvyys on merkittävässä osassa eläinsuojelutyötämme. Juuri sinä voit auttaa meitä tässä seuraamalla meitä täällä Facebookissa ja Instagramissa (@ksesy) sekä peukuttamalla ja jakamalla julkaisujamme.

Pestään tassujamme usein ja nautitaan tästä ylimääräisestä ajasta, jonka voimme eläimillemme nyt antaa. Terveyttä ja aurinkoista kevättä kaikille!