Ajankohtaista

Palautathan lainaamasi loukun

Meillä KSESYssä on halu auttaa myös yksityisiä kissanomistajia esimerkiksi lainaamalla loukku karkulaisten kiinnisaamiseksi. Mielellämme lainaamme loukkujamme, käyttöönhän ne on hankittu, mutta lainaaminen seuraaville tarvitsijoille on mahdotonta, mikäli emme saa loukkujamme edellisiltä lainaajilta takaisin.

Uusien loukkujen hankkiminen on myös suuri kuluerä yhdistyksellemme. Lisäksi on verrattain turhauttavaa panostaa rahallisesti uusiin loukkuihin vain siitä syystä, ettei edellisiä olla lainaamisen jälkeen palautettu, vaan loukut pahimmassa tapauksessa annetaan ilman lupaa eteenpäin. Tällöin emme mitenkään voi tietää, missä loukkumme menee.

Siispä – jos lainaat loukkua, ole kiltti ja palauta se pestynä lainaajalle takaisin! Tällöin muutkin avuntarvitsijat pääsevät lainaamaan.