Ajankohtaista,  Keräykset,  tapahtumat

Tassuapu -keräys

KSESY järjestää kesäkuun aikana keräyksen Jyväskylän, Konneveden ja Hankasalmen sosiaalitoimille yhteistyössä Jyväskylän ja Äänekosken Musti ja Mirri -myymälöiden sekä Jyväskylän Rahulan Rehun kanssa. Keräyksen tarkoituksena on tukea koronan vuoksi tiukassa tilanteessa olevia lemmikinomistajia.

Keräyspisteet ja -ajat ovat seuraavat:
1.–7.6. Musti ja Mirri Seppälä, Keljo, Palokka, Vaajakoski (vain myymälästä ostetut lahjoitukset)
1.–30.6. Musti ja Mirri Äänekoski ja Rahulan Rehu Jyväskylä (myymälästä ostetut lahjoitukset sekä uutta ja käytettyä, mutta edelleen siistiä ja käyttökelpoista tavaraa)

Lahjoituksiin tulee merkitä, että ne ovat menossa juuri sosiaalitoimikeräykseen (esimerkiksi kirjoittamalla ”Tassuapu”). Tämä sen vuoksi, etteivät yhdistykselle tai löytöeläintaloille tarkoitetut lahjoitukset mene sekaisin.