Ajankohtaista,  Keräykset

Ei tullut koiratarhaa… vielä!

Keväällä aloitimme varainkeruun koiratarhan rakentamiseksi yhdistyksen hoitoon tulevia koiria varten. Tarhan avulla pystymme tarjoamaan tilat ja siten väliaikaiskodin sitä tarvitseville ulkokoirille. Keräyksen tavoitesummaksi asetimme 1000 euroa.

Tässä luvattua lisätietoa: emme päässeet tavoitteeseemme. Facebookin varainkeruusivun, MobilePayn ja tilisiirtojen yhteenlasketuksi keräyssummaksi muodostui 150 euroa. Tällä ei vielä valitettavasti saa tarhaa rakennetuksi.

Olemme jo saaduista lahjoituksista äärimmäisen kiitollisia! Haluamme täsmentää, että saadut lahjoitukset tullaan ehdottomasti käyttämään nimenomaan koiratarhan rakentamiseen, mutta rakentaminen tulee viivästymään. Emme ehdi kerätä tarpeeksi varoja siihen mennessä, että tarhan voisi pystyttää ennen maaperän routimista. Täten tarhan rakennusprojekti siirtyy ensi vuoteen, johon mennessä ehdimme toivottavasti kerätä tavoitesumman täyteen.

Lahjoittaa voi edelleen tilisiirrolla (FI64 4600 2220 0336 19) ja MobilePaylla (23020). Muistathan lisätä viestikenttään tekstin “koiratarha”, jotta osaamme erottaa juuri tähän tarkoitukseen ohjatut varat muista lahjoituksista.