Ajankohtaista,  Keräykset

Keräys kissojen hyväksi

Vuosi 2020 on KSESYn osalta ollut monessa mielessä poikkeuksellinen. Merkittävin ja ajankohtaisin ero aiempiin vuosiin on se, että kissanpentuja on tullut ikään kuin aaltoina ja suuremmalla volyymilla, kuin ennen. Olemme myös järjestäneet reilummin leikkauskampanjoita ympäri Keski-Suomea ja osittain myös Lapissakin. #Kissakriisi on kuitenkin todellinen, eikä se liioin näytä laantumisen merkkejä.

Suurin yhdistyksemme kuluerä muodostuu eläinten lääkinnästä ja ruokinnasta. Helpot tapaukset menevät niin, että kissa saa loishäädöt, rokotuksen vahvisteineen, mikrosirun ja se leikataan. Jo näihin operaatioihin täysin terveellä kissalla kuluu huomattava summa rahaa – emmekä ole päässeet vielä edes puheisiin siitä, minkä verran kasvava kissanpentukatras syö. Lisäksi monille täytyy syöttää erilaisia tukivalmisteita tai tehdä muita erityistoimenpiteitä, jotta vauvat pysyvät elämän syrjässä kiinni.

Orpopentua syötetään useita kertoja päivässä laadukkaalla emonmaidonkorvikkeella. Muutaman viikon kuluttua voidaankin alkaa siirtyä velliin, eli moussemaisen penturuuan ja vastikkeen sekoitukseen. Ja tästä sitten pikku hiljaa vielä kiinteämpään penturuokaan. Ja sitä sapuskaa nimittäin kasvavilla lapsilla menee! Hiekkaa kuluu myös todella paljon, silloinkin, kun vauva ei ole ripaskalla. Saati sitten, kun on. Myös madotusten aikaan hiekkaa luonnollisesti käytetään reippaasti.

Siispä päätimme laittaa pystyyn keräyksen loppusyksylle, 9.11. asti, kissojen hyväksi. Kaikki keräyksellä saadut tuotot tullaan käyttämään suoraan kissojen eläinlääkärikuluihin, ruokintaan, hiekkaan ja muuhun tarpeelliseen, mitä kissoille täytyykin hankkia. Facebookin keräykseen pääset tästä.

Verkkokaupastamme voi myös ostaa leikkauskampanjaamme varten teetettyä Kasseitta paras -kangaskassia, joka takuulla kääntää päät! https://ksesy.mycashflow.fi/product/14/kangaskassi-kasseitta-paras

Lahjoittaa voi myös suoraan MobilePaylla numeroon 23020 tai tilisiirrolla seuraavin maksutiedoin:
Saaja: Keski-Suomen Eläinsuojeluyhdistys ry
IBAN: FI64 4600 2220 0336 19
BIC: ITELFIHH

Muistathan lisätä viestikenttään, että lahjoitus on nimenomaan kissoille – muutoin lahjoitus ohjataan myös muiden eläinlajien auttamiseksi. Muista lahjoitusmuodoista voit lukea lisää täältä.

Keski-Suomen Eläinsuojeluyhdistys ry:llä on Sisä-Suomen poliisilaitoksen myöntämä rahankeräyslupa (RA/2019/994). Lupa on voimassa 12.11.2019–11.11.2020 Sisä-Suomen poliisilaitoksen alueella.