Ajankohtaista,  Keräykset

Kiitos lahjoittajille!

Kiitos kaikki lahjoittajat! Kissakeräyksemme (https://www.facebook.com/donate/376022123712488/862975297844538/) päättyi hiljattain. Kun lasketaan yhteen Facebookin kampanjasivun, tilisiirtojen ja MobilePayn kautta tulleet lahjoitukset, saimme kasaan yhteensä 813 euroa kissoille. Emme voi kuin nöyrästi kiittää. Reilusti oli tullut tänä aikana myös muita lahjoituksia, mutta ilman kissamainintaa, joten niitä varoja tulemme käyttämään myös muiden eläinlajien hoitoon. Suurkiitos niistäkin!

Meidän nykyinen rahankeräyslupamme päättyy 11.11.2020, uusi hakemus on tällä hetkellä käsittelyssä eikä siis vielä voimassa. Siihen asti emme voi järjestää keräyksiä ja keräyslippaammekin odottelevat säilössä. Tiedotamme kyllä, kun lupa on taas käpälissä. Jos kuitenkin haluat tukea meitä juuri nyt, otamme mielellämme tavaralahjoituksia vastaan, sekä kirppispöytäämme (Kirpparipöytä Keski-Suomen eläinsuojeluyhdistyksen hyväksi) voi lahjoittaa tavaraa. Lisätietoja tavaralahjoituksista löytää täältä: https://ksesy.fi/index.php/miten-voit-auttaa/lahjoitukset/.