Ajankohtaista,  tapahtumat

Eläinsuojelubingo 18.4. klo 13

Lämpimästi tervetuloa osallistumaan Eläinsuojelubingoon sunnuntaina 18.4. klo 13:00! Tapahtuma järjestetään etänä käyttäen Zoom-alustaa.

Luvassa on perinteistä bingon pelaamista ja välissä kuullaan visakysymyksiä sekä tietoiskuja eläinsuojeluaiheista. Ensimmäisen bingon teemana on Arvokas kissa.Bingossa voit voittaa ihania Talisa Design -tuotepalkintoja sekä kaikkia tapahtuman yhteydessä KSESY:n jäseneksi liittyneitä muistetaan KSESY:n kangaskassilla! Liittymisaikaa on 17.-19.4.

Pääset osallistumaan Eläinsuojelubingoon lähettämällä viestin sähköpostiin: nuoriso.ksesy(a)gmail.com. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 30 minuuttia ennen bingon alkua. Ilmoittautumisen yhteydessä mainitse taloudestasi kaikkien osallistujien nimet, jotta jokainen voi osallistua bingoon omalla bingolapulla.

Huom! Enintään 18 henkilöä mahtuu mukaan bingoilemaan, joten ilmoittautumalla hyvissä ajoin varaat oman paikkasi.