Ajankohtaista

Kissan arvon puolesta: kansalaisaloite

Kissan arvo on lähes nolla.

Kissan arvostuksen puute on nykyisin paljon puhuttu ja yleisesti tunnustettu aihe. Mitään muuta kodin lemmikkiä ei kohtaa samanlainen välinpitämättömyys ja heitteillejättö kuin kissoja. Monilla seuduilla on vielä varsin yleistä ajatella, että kissa pärjää itsenäisesti ulkona, pyydystää ruokansa ja etsii kylmyydeltä suojan, tarvitsematta ihmiseltä hoitoa tai apua. Kissa on kotieläimenä tarpeiltaan varsin samanlainen kuin koira. Se tarvitsee säännöllisesti ruokaa, lämpöä, virikkeitä ja tarvittavat terveydelliset toimenpiteet kuten loishäädöt, hammashuollot, rokotukset, unohtamatta kissan sairastuessa tarvitsemaa hoitoa.

Tarjoa apusi kissoille.

Allekirjoita kansalaisaloite, joka ajaa kissojen pakollista tunnistesirustusta ja sterilisaatio-/kastraatioasiaa kissapopulaatioiden hallitsemiseksi.

Kansalaisaloite: https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/8176
Kissan arvon puolesta Facebook -sivu: https://www.facebook.com/kissan.arvon.puolesta/