Ajankohtaista,  varainkeruukampanja

Varainkeräys Emma -koiran eläinlääkärikuluihin

Terve! Minä oon Emma, 9-vuotias varsin valloittava tuuheaturkkinen mummukka. Pirtsakaksi, kiltiksi ja herttaiseksi pikku rouvaksikin minua on kutsuttu. Vaan eipä minusta silti ole pelkkiä kauniita sanoja sanottu, nimittäin, meillä puikkonokilla kuulemma monesti on huonot hampaat, ja niin on minullakin. Syytön minä siihen kylläkin olen!

Muutin tuossa juuri KSESYn sijaiskotiin. Nyt on useampi valkotakkinen jo hipelöinyt, kopeloinut ja tökkinyt neuloilla meikäläistä, ja vienyt jopa hampaita suustani. Ja mikä kauheinta – lisääkin tullaan vielä viemään! Näitä juttuja täytyy vissiin tehdä ennen, kuin olen valmis etsimään uutta kotia. Vaikka mielestäni hymyni on nytkin tosi kaunis.

Semmoista lähdin tosiaan kyselemään, että liikenisikö sieltä hyväsydämisiltä ihmisiltä lantti tai jopa kaksi meikäläisen lääkärikuluihin? Laskut ovat jo tässä vaiheessa tonnin verran ja varmasti toinenkin täyttyy, kunhan vauhtiin päästään. Minähän en näistä mitään ymmärrä, mutta noi vissiin ymmärtää, jotka minusta huolehtii. Siksi tämän tämmöisen keräyksen pistin pystyyn. Voit lahjoittaa lääkärikuluihini joko Facebook -kampanjan kautta, tai sitten MobilePaylla (numero 23020) tai perinteisellä tilisiirrolla (FI64 4600 2220 0336 19), muistakaa laittaa viestikenttään ”Emma”, jotta tiedetään, että haluatte auttaa just minua! Jos sattuu käymään niin, että lahjoituksia tulee enempi kuin minä tarvitsen, niin loput käytetään yhdistyksen muiden koirien hoitoon.

Niin joo, tolla KSESYllähän (aivan viralliselta nimeltänsä Keski-Suomen Eläinsuojeluyhdistys ry) on tosiaan Poliisihallituksen myöntämä toistaiseksi voimassa oleva rahankeräyslupa 15.12.2020 alkaen. Luvan numero RA/2020/1619. En tiiä mitä se tarkottaa, mutta ilmeisesti on hyvä mainita tässä yhteydessä, ettei kukaan luule että tässä jotain huiputettaisiin.