Ajankohtaista,  yhteistyö

Huskyja auttamassa Rovio Pet Foods

Lähestyimme Rovio Pet Foodsia huskytilanteemme vuoksi. Ilahduttavasti he lähtivät empimättä koiriamme auttamaan:

”Lemmikkien hyvinvointi ja oikeanlainen ravitsemus ovat kulmakiviä Rovio Pet Foodsin toiminnassa. Pohjoisen rekikoirien tilanne on ollut koronan vuoksi hyvin haasteellinen jo vuoden ajan. Olemmekin olleet auttamassa huskyfarmien yrittäjiä tässä ahdingossa ja lisää apua tarvitaan edelleen. Saimme juuri avunpyynnön KSESY:ltä eläinsuojelullisista syistä yhdistykselle luovutettujen huskyjen auttamiseksi. Kotimaisena koiranruoan valmistajana haluamme reagoida tilanteeseen nopeasti ja varmistaa avun perille menon juuri oikeassa muodossa. Lähetämmekin  Werraton koiran kuivaruokaa heille, tuotesarjasta  löytyvät sopivat kuivaruoat ravitsemuksen puutteiden tasapainottamiseksi ja ne sopivat siten erinomaisesti myös näiden koirien ruokintaan.
 
Saimme mukaan tähän hyväntekeväisyyteen yhteistyökumppanimme Kaukokiidon, joka lupautui kuljettamaan Werraton ruokalähetyksen perille apua tarvitsevien koirien luokse.
 
Rovio Pet Foods kiittää Keski-Suomen Eläinsuojeluyhdistys ry:n henkilökuntaa tärkeästä ja vaikuttavasta työstä kotimaisten koirien hyväksi.”

Lämmin KIITOS avustanne Rovio Pet Foods ja Kaukokiito!