Ajankohtaista,  Keräykset,  varainkeruukampanja

Keräys huskyille

Julkaisumme sijaiskoteja etsivistä huskyista sai reilusti odottamaamme enemmän näkyvyyttä. Yhteydenottoja tuli reilusti ympäri maata. Kiitos paljon kaikille julkaisua jakaneille ja ennen kaikkea paikkaa tarjonneille.

Meillä on nyt 11 huskya, loput aiemmin ilmoitetusta muutaman kymmenen koiran laumasta saattelimme uusiin koteihin yhteistyökumppaneittemme hoiviin. Työ näiden koirien kanssa on kuitenkin vasta alkutekijöissään. Koirat ovat nyt saaneet rokotukset ja loishäädöt sekä edessä on sterilointeja ja kastraatioita. Saimme ilahduttavasti ruoka-apua Rovio Pet Foodsilta, Biofarmilta ja PrimaDogilta, suuren suuret kiitokset avustanne!

Näiden koirien hoitamiseen ja ylläpitoon tulee uppoamaan vielä satoja euroja per koira. Pyydämmekin siis nyt vielä rahallista tukea teiltä hyväsydämisiltä ihmisiltä, jotta voimme jatkossakin tehdä tätä työtä. Pienikin summa auttaa meitä kattamaan koirien kuluja.

MAKSUTIEDOT

Tilisiirto: IBAN FI64 4600 2220 0336 19, saaja Keski-Suomen Eläinsuojeluyhdistys ry, viesti ”huskyt”
MobilePay: 58406

Facebookin varainkeruukampanja: https://www.facebook.com/donate/460794961672470/

Keski-Suomen Eläinsuojeluyhdistys ry:llä on Poliisihallituksen myöntämä toistaiseksi voimassa oleva rahankeräyslupa 15.12.2020 alkaen. Luvan numero RA/2020/1619.