Ajankohtaista,  Vapaaehtoistyö

KSESY rekrytoi

Yhdistyksemme pyörii täysin vapaaehtoisvoimin. Toimintaamme kuuluvat muun muassa neuvonta, tiedottaminen, sijaiskotiverkoston ylläpitäminen, varainhankinta, Tourujoen sorsien ruokinta sekä luonnonvaraisista eläimistä huolehtiminen. Tiedottamista ja neuvontaa tehdään esimerkiksi kouluvierailujen ja tapahtumien, kuten infopöytien, muodossa.

Tällä hetkellä yhdistyksen vahvuudesta uupuvat NUORISOVASTAAVA ja TAPAHTUMAVASTAAVA. Olisiko sinusta tai vaikka jostakin tuntemastasi eläinten ystävästä tällaiseen? Vaatimuksena ainoastaan kiinnostus eläimiin ja eläinsuojelutyöhön, kaiken muun oppii kyllä!

NUORISOVASTAAVA

Kouluvierailut ovat tärkeä väylämme kertoa eläinsuojelusta. Koronan vuoksi valitettavasti emme ole päässeet tätä toiminnan muotoamme harjoittamaan.
Nuorisovastaava on se tyyppi, joka mm. järjestää ja organisoi näitä kouluvierailuja ja on yhteyksissä koulujen kanssa. Tämä tarkoittaa sitä, että joko vastaava itse, tai kouluvierailijarinkiin kuuluva vapaaehtoinen menee opettajan pyynnöstä esimerkiksi jollekin oppitunnille kertomaan yhdistyksestä, sen toiminnasta ja yleisesti eläinsuojelusta. Yhdistyksen toiminta ja yleisesti vierailuilla käsiteltävät aiheet käydään huolellisesti läpi, joten ei ole pelkoa siitä, etteikö osaisi! Vastaavalla kuitenkin tulee olla narut käsissään sen suhteen, että kouluvierailijat tietävät minne mennä ja milloin, ja mistä aiheesta kertomaan.

Nuorisovastaavan pesti on melko uusi, joten tässäpä myös oiva mahdollisuus päästä vaikuttamaan ja tekemään.
Lasten ja nuorten kanssa toimeen tuleminen on tässä tehtävässä ehdottomasti plussaa.

TAPAHTUMAVASTAAVA

Olemme kovasti optimistisia sen suhteen, että pääsisimme pian järjestämään tapahtumia. Tapahtumavastaava huolehtii melkeinpä kaikesta, mitä tapahtumien järjestämiseen liittyy: yhteydenpito ja sopiminen tapahtumapaikan ja yhteistyökumppaneiden kanssa, muiden vapaaehtoisten rekrytoiminen tapahtumaan, yleinen organisointi ja tarvittaessa tiedotus. Lyhyesti: tapahtuman järjestäminen alusta loppuun.

Yhdistys on järjestänyt tapahtumia laidasta laitaan aina koulutuksista infopöytiin ja match showsta eläinten päivän tapahtumiin. Organisointikyvystä ja oma-aloitteisuudesta on huomattavaa etua.

Vapaaehtoistyön periaatteiden mukaisesti emme maksa toimijoillemme palkkaa. Sen sijaan voimme tarjota ainutlaatuisia kokemuksia, uusia samanhenkisiä kavereita, hyvää mieltä eläinten auttamisesta sekä kivan lisän ansioluetteloon.

Jos kiinnostuit, täytä hakemus täällä: https://tinyurl.com/ksesyrekry