Ajankohtaista,  varainkeruukampanja

Tue leikkauskampanjaamme

Keski-Suomen Eläinsuojeluyhdistys ry eli KSESY järjestää tänäkin vuonna kissojen leikkauskampanjapäiviä useilla eri klinikoilla ympäri Keski-Suomea ja Koillismaata. Kampanja koostuu suurimmaksi osaksi perinteisestä tyylistä, jossa yhdistys maksaa puolet leikkauskuluista, mutta järjestämme myös hakemusperusteista vähävaraisten kampanjaa, jossa yhdistys hoitaa kaikki leikkauksesta aiheutuvat kustannukset. Kummassakin tapauksessa tarjoamme kissalle mikrosirun, jonka arvo on 15 euroa.

Kampanjasta on vuoden aikana odotettavissa tuhansien eurojen kustannukset yhdistykselle – joskin jokainen euro on pitkän tähtäimen sijoitus kymmenien kissojen hyvinvoinnin puolesta. Viime vuonna kampanjoissamme leikattiin yhteensä 99 kissaa, jolloin kustannukset olivat ilman siruja 5 348,96 euroa. Tänä vuonna kissoja on leikattu jo yli 50 ja tarkoitus olisi päästä heittämällä yli sadan kissan!

Kampanjaan osallistuvat klinikat ja heidän kampanjapäivänsä löydät täältä: https://ksesy.fi/index.php/leikkauskampanjat-2/. Lisää klinikoita päivitetään, kun päivämääriä valmistuu, joten kannattaa ottaa verkkosivumme ja somekanavamme seurantaan.

Haluatko auttaa meitä?

Kampanjaa varten on teetetty Kasseitta paras -kangaskassi 100% luomupuuvillasta. Tue näkyvästi eläinsuojelutyötämme ja klikkaa verkkokauppaamme ostoksille tästä: https://ksesy.mycashflow.fi/product/14/kangaskassi-kasseitta-paras

Otamme vastaan myös rahalahjoituksia:

Säästöpankki Optia
Saaja: Keski-Suomen Eläinsuojeluyhdistys ry
IBAN: FI64 4600 2220 0336 19
BIC: ITELFIHH

MobilePay lahjoitusnumero 23020

Molempiin maksutapoihin viestikenttään voi kirjoittaa esimerkiksi ”kissoille” tai ”leikkauskampanjan tukemiseen”, jolloin osaamme kohdentaa lahjoitukset nimenomaan tähän tarkoitukseen. Muulloin lahjoitusvarat käytetään yleisesti toimintamme pyörittämiseen.

Keski-Suomen Eläinsuojeluyhdistys ry:llä on Poliisihallituksen myöntämä toistaiseksi voimassa oleva rahankeräyslupa 15.12.2020 alkaen. Luvan numero RA/2020/1619.