Ajankohtaista

Marraskuun jäsenkampanja

No nyt kannattaa liittyä KSESYn jäseneksi! Kaikki marraskuun aikana jäseneksemme liittyvät saavat lahjaksi heijastimen, sekä osallistuvat samalla 200 euron arvoisen tatuointilahjakortin arvontaan! Tämän lahjakortin on lahjoittanut arvottavaksemme ManaViivi, jonka studio löytyy Kypärämäestä. Viivi kuvailee töitään näin: ”Olen erikoistunut mustaharmaisiin kuvitusmaisiin kuviin. Tykkään tehdä vivahteiltaan sekä söpöjä että synkkiä töitä. Aiheina kaikennäköiset kasvit ja eläimet ovat lähimpänä sydäntä.” Myös Instagram kannattaa ottaa seurantaan: https://www.instagram.com/manaviivi/

Emme kuitenkaan ole unohtaneet jo olemassa olevia jäseniämme, sillä voimme iloksemme kertoa, että pohjoisen yhteistyökumppani Kota-Husky antaa -10% alennuksen rekiajeluistaan KSESYn jäsenille – olitpa jäsenenä vanha tai uusi.

Lisätietoa jäsenyydestä sekä liittymisohjeet löydät täältä: Miten voit auttaa