Ajankohtaista,  Leikkauskampanjat

Vähävaraisten leikkauskampanjassa vielä tilaa

Keski-Suomen Eläinsuojeluyhdistys ry:n järjestämässä vähävaraisten kissoille suunnatussa leikkauskampanjassa on vielä tilaa. Kampanja on tarkoitettu Keski-Suomen ja Koillismaan asukkaiden maatiaiskissoille. Kampanjan paikat täytetään saapuneiden hakemusten perusteella, kuitenkin niin, että leikkaus on mahdollista tehdä joulukuun loppuun mennessä. Yhdistys kustantaa leikkauksen lisäksi myös mikrosirun kissalle sekä hoitaa rekisteröinnin Kissaliittoon omistajan näin halutessa.

Hakemuksen voi täyttää verkkosivuillamme tai lähettää vapaamuotoisesti sähköpostitse osoitteeseen hallitus@ksesy.fi.

Huom! Kampanja ei ole tarkoitettu tukemaan kissan hankintaa eikä sen tule olla “hyvä tarjous”. Kampanjaan voi hakea sellaisessa tilanteessa, jossa kissan omistajan taloustilanne on yllättäen huonontunut.