Ajankohtaista,  Keräykset,  varainkeruukampanja

Keräys koiranpennuille

KSESYlle on tulossa viikonloppuna koiranpentukatras, joka käsittää noin 15 pentua. Nämä natiaiset ovat saaneet onnettomat eväät elämään, myös aivan kirjaimellisesti. Tarvitsemme nyt eläinystävien tukea, jotta voimme hankkia taaperoille laadukasta penturuokaa, loishäätölääkkeitä (matoja nimittäin on!) ja muita välttämättömiä varusteita ja tarvikkeita sekä käyttää lapsoset eläinlääkärissä.

Yhteistyötä tämän porukan sijoittamisessa tekee Karajan löytöeläinkoti, joka saa oman osuutensa ruuan ja tarvikkeiden muodossa tämän keräyksen kautta. Jos saamme kerättyä varoja yli tarpeen, tullaan ne käyttämään yhdistyksen hoivissa olevien muiden koirien hoitoon.

Miten voit auttaa:

Tilisiirtolahjoitus:
Säästöpankki Optia
Saaja: Keski-Suomen Eläinsuojeluyhdistys ry
IBAN: FI64 4600 2220 0336 19
BIC: ITELFIHH
Viesti: Koiranpennut

MobilePay-numero: 58406

Facebook-varainkeruukampanja

Keski-Suomen Eläinsuojeluyhdistys ry:llä on Poliisihallituksen myöntämä toistaiseksi voimassa oleva rahankeräyslupa 15.12.2020 alkaen. Luvan numero RA/2020/1619.

Tavaralahjoitukset:
Otamme mielellämme vastaan myös uusia/uudenveroisia tarvikkeita, kuten leluja, hyväkuntoisia hihnoja (ei flexejä), Adaptil-haihduttimia yms. Näitä tarvikkeita voi tuoda varastollemme päivystysaikana sunnuntaisin klo 17–19, muina aikoina lahjoituksia voi jättää lahjoitusten keräyspisteisiimme Jyväskylän Musti ja Mirri -myymälöihin, Keljon Faunattareen sekä Willi-myymälään.