Ajankohtaista,  Keräykset,  varainkeruukampanja

Kiitos pentujen auttajille!

KIITOS, IHMISET, KIITOS. Tähän julkaisuun mennessä olemme saaneet pentusille kerättyä tilisiirrot, MobilePay ja Facebookin kampanja yhteenlaskettuna JO 1918 EUROA!!! Aivan huikea määrä, lähes puolet 5000 euron tavoitteestamme, ja vain vuorokauden aikana. Kiitos! ❤ Tätä vauhtia kun jatketaan, tulee tavoite täyteen alta aikayksikön! 😄

Lasti saapui tänään, kuvan kaksikko mukaanlukien, ja suurin osa on jo sijoitettuna sijaiskoteihin. Loput siirretään huomenna. Pentuja tuli tällä kertaa 8 kappaletta, mutta työsarkaa ja rahareikää näissäkin riittää. Apunne on siis enemmän kuin tervetullutta.

HUOM! Emme ota varauksia tai tiedusteluja pennuista. Kodinetsintäilmoitukset julkaistaan aikanaan verkkosivuillamme, somekanavissamme ja Kodittomat.infossa, kunhan saamme pienokaisten terveydentilan mallilleen. Kuulumisia kyllä on luvassa ☺️