Ajankohtaista,  Keräykset

Keräys kissoille

Hups heijaa, yhdistyksen varaston hyllyt tyhjenivät juuri hankituista kissanhiekkasäkeistä, kissaemon maidonvastikkeesta ja pentujen ja aikuisten märkäruuasta, kun sijaiskoteihin asteli populaatiopaikan tyhjennyksen tuloksia.

Pennut ovat aivan pikkuisia ja nuoret äidit hiukan hukassa maitobaaritarjoilun suhteen, joten vastiketta tulee kulumaan kovasti, jotta saadaan vauvat elämän syrjään kiinni. Joukossa on myös ainakin yksi odottava äiti ja kasvavia nuoriamiehiä, ruokaa siis menee suuret määrät. Lisäksi hiekkaa tulee kulumaan säkeittäin sillä matkalla, kun näistä kovan onnen kisuista saadaan loppuelämän kodin etsijöitä.

Tarvitsemme tähän rutistukseen hurjasti teidän hyväsydämisten ihmisten tukea. Jo pienikin summa auttaa meitä auttamaan näitä kissoja kohti parempaa eloa. Olemme hurjan kiitollisia kaikesta avusta!

Lahjoittaa voit Facebookin varainkeruukampanjan lisäksi kätevästi MobilePaylla numeroon 23020 tai tilisiirrolla:
Saaja: Keski-Suomen Eläinsuojeluyhdistys ry
IBAN: FI64 4600 2220 0336 19
BIC: ITELFIHH
Viesti: Lahjoitus kissoille

Otamme erittäin mielellämme vastaan myös tavaralahjoituksia, erityisesti kissanhiekka, pentujen ja aikuisten märkäruoka ja emonmaidonvastike kelpaavat meille erittäin mieluusti: näitä voi ostaa Jyväskylän Musti ja Mirri -myymälöistä, Keljon Faunattaresta sekä Willistä, joissa on myös meidän keräyspisteemme.
Lisäksi ehjät, hyväkuntoiset kuljetuskopat, froteepyyhkeet ja fleecehuovat (pinttynyt lika tai reiät eivät haittaa, kunhan ovat pestyjä!) otamme ilomielin vastaan. Nämä otamme vastaan varastollemme päivystysaikana, varaston aukioloajat löydät täältä.