Kannatustuotteet

Näy pimeydessä, osta uusi kannatustuotteemme!

Tässäpä uusi, upea ja laadukas KSESY-kannatustuote, joka saa sinut loistamaan! Monikäyttöinen ja tyylikäs jousiheijastin kahdella eri kuvavaihtoehdolla: klassinen SEYn tekstilogo sekä Marjo Soinin suunnittelema suloinen kissalogo. Iske heijastin takin hihaan, housujen lahkeeseen, reppuun, pyörän tankoon, lemmikin talutushihnaan, missä vain heijastinta tarvitsetkaan.

Heijastin on myös mainio lahjaidea! Ostoksille pääset osoitteessa ksesy.mycashflow.fi.

Jos taas oma yhteisösi tai yrityksesi kaipaa logotuotteita tai muita yrityslahjoja, voimme lämpimästi suositella nämä heijastimet meidän käpäliimme saattanutta Brendia Oy:ta, jonka asiantunteva ja ystävällinen asiakaspalvelu sekä ripeä toimitus ovat vertaansa vailla. He kertovat yrityksestä seuraavaa:
Brendia Oy on kotimainen yritys, jonka valikoimasta löydät kestäviä ja ajattomia yrityslahjoja sekä logotuotteita. Brendialla pyrimme aina etsimään parhaimman ratkaisun asiakkaidemme tarpeisiin ja pidämme huolen, että toimintamme on sujuvaa ja helppoa. Valikoimassamme panostamme erityisesti laatuun, ympäristöystävällisyyteen sekä kestävyyteen. Tutustu valikoimaamme brendia.fi sivustollamme ja ota yhteyttä.