Ajankohtaista,  Leikkauskampanjat

Kissojen leikkauskampanjat Keski-Suomessa ja Koillismaassa

Keski-Suomen Eläinsuojeluyhdistys ry (KSESY) järjestää kissojen leikkauskampanjoita eri puolilla Keski-Suomea ja Koillismaassa helmihuhtikuussa 2024. Leikkaukset toteutetaan yhteistyössä paikallisten eläinklinikoiden, -sairaaloiden ja -lääkäreiden kanssa. Tuetut leikkauskampanjat on tarkoitettu vähävaraisille maatiaiskissojen omistajille.

Leikkausten omavastuuosuudet vaihtelevat paikkakunnittain, hintoihin sisältyy mikrosiru.

Tuetut leikkauskampanjat on suunnattu vähävaraisille henkilöille, jotka huolehtivat hyvin lemmikeistään, mutta joiden taloudellisessa tilanteessa on tapahtunut jokin yllättävä muutos kissan hankinnan jälkeen.

Tiesitkö, että yksi leikkaamaton kissapari voi tuottaa kahdeksassa vuodessa jopa 780 000 jälkeläistä? Kissan leikkauttamiselle on monta hyvää syytä. Voit lukea lisää leikkauksen hyödyistä Suomen eläinsuojeluyhdistyksen oppaasta (pdf).

Lisätietoa leikkauskampanjoiden sivuilta:

Helmikuu–maaliskuun leikkauskampanjat Keski-Suomessa:

Maalis–huhtikuun leikkauskampanjat Koillismaassa: