Koirat

Neo

Neo on 2-vuotias monirotuinen lyhytkarvainen uroskoira, joka etsii omaa loppuelämän kotia. Koira luovutetaan sirutettuna, madotettuna, rokotettuna ja kastroituna.

Koiraa on käytetty useasti eläinlääkärissä. Siltä on hoidettu pitkittynyt korvatulehdus sekä etsitty sopivaa ruokavaliota vatsaoireiden takia. Arkuutta ja epävarmuutta on myös menneisyyden takia. Siksi uudella omistajalla tulee olla ymmärrystä sekä tuntemusta koirista.

Neo sopisi kotiin, jossa ei ole kissoja eikä pieniä lapsia.

Neo on sijaiskodissa ollessa pärjännyt työpäivät yksin, ei ole haukkunut tai tuhonnut paikkoja yksin ollessaan. Neo osaa hyvin rauhoittua sisällä, tykkää käpertyä oman ihmisen viereen sohvalle ja nukkua sängyssä vieressä. Neo on reipas ja innokas lenkkeilijä, mutta hihnakäyttäytyminen vaatii jonkin verran treenausta.

Koira sijaitsee Varkaudessa, eikä ole Keski-Suomen Eläinsuojeluyhdistyksen koira. Autamme kodin löytämisessä julkaisemalla ilmoituksen.

Yhteydenotot: elainsuojeluneuvojahenna@gmail.com