Kissat

Tuittu, Sysi, Lysti

Tuittu on pieni tyttönen. Hän on hieman ujo, mutta tutustuttuaan varsin uskollinen ystävä. Tarvittaessa myös pippurinen ja pärjää leikeissä kolmelle veljelleen. Tuittu ja veljet löydettiin emoineen Saarijärveltä kesällä 2019.

Sysi on tumma poika. Se on luonteeltaan utelias ja lähtee mukaan sisarustensa keksimiin hassutuksiin. Se pärjää erittäin hyvin laumassa, ja suositeltavaa olisi, että sillä olisi uudessa kodissa kissakaveri.

Lysti on tumman raidallinen poika. Se on erittäin rohkea ja seurallinen tyyppi ja aina ensimmäisenä joka paikassa. Lysti tarvitsee energisyytensä vuoksi paljon aktiviteettia, joten olisi hyvä, jos uudessa kodissa olisi kissakavereita.

Pennut leikataan, rokotetaan ja sirutetaan marras–joulukuun aikana, jonka jälkeen luovutus.

Yhteystiedot: Maria, p. 0443398499, mieluiten tekstiviestit.