Ajankohtaista,  Kannatustuotteet

GREEN DECEMBER ūüĆĪ

Mit√§p√§ jos kuluttamisen sijaan panostaisit hyv√§n tekemiseen? Liittym√§ll√§ KSESY:n j√§seneksi tuet arvokasta el√§insuojeluty√∂t√§ ja el√§inten hyvinvoinnin edist√§mist√§. Joulukuussa KSESY:n j√§seneksi liittyess√§si saat lahjaksi KSESY:n trendikk√§√§n ‚ÄĚVastuuta kantamassa‚ÄĚ -kangaskassin, joka kest√§√§ ja kulkee mukana pitk√§√§n (arvo 10‚ā¨).

Eikä tässä vielä kaikki: Arvomme myös Partylite -tuotepalkinnon kaikkien joulukuussa jäseneksi liittyneiden kesken. Arvonta suoritetaan 2.1.2020, voittajalle ilmoitamme henkilökohtaisesti.

LIITY NYT! Liittyessäsi muista valita jäsenyhdistykseksi Keski-Suomen Eläinsuojeluyhdistys. Tarkemmat ohjeet ja liittymislomakkeen löydät täältä: Miten voit auttaa.

Partylite -arvontapalkinto sekä liittymislahjat eli kangaskassit toimitamme tammikuun 2020 aikana. Huomioithan, että liittymislahjan saa, mikäli jäseneksi on liittynyt joulukuun 2019 aikana tai niin kauan kuin kangaskasseja riittää. Facebook / Instagram eivät ole osallisena arvonnassa.

PS. KSESY:llä on myynnissä lahjakortteja, jotka ovat mainio aineeton lahjaidea eläinystävälle!