Kissat,  Kodinetsijät

Chili ja Pippuri

Chili ja Pippuri ovat noin puolivuotiaita vipeltäjiä. Kumpikaan ei ole sylikissa, mutta molemmat ovat erittäin seurallisia touhuajia. Pippuri on sosiaalisempi ja se tulee töistä tullessa ovelle vastaan tervehtimään. Chili-poika on arempi ja viihtyy enemmän omissa oloissaan, mutta sosiaalistuu jatkuvasti enemmän.

Pippuri selvästi kaipaa silityksiä ja rapsutuksia, mutta ei vielä täysin luota ihmiseen ja antaa vain satunnaisesti rapsuttaa. Molemmat tulevat seuraamaan kotitöitä ja erityisesti Pippuri nauttii mopin seuraamisesta ja sillä leikkimisestä. Kumpikaan ei ole moksiskaan kodin äänistä, mutta vieraat ihmiset pelottavat ja saattavat stressata erityisesti Chiliä.

Pippuri on erityisen utelias tyttö ja haluaa tutkia joka ikisen kodista löytyvän kolon. Molemmat kisut tulevat esille yhteisiin leikkihetkiin ja hiuspompuloiden jahtaaminen on heidän mielestään parasta. Kisut etsivät yhteistä rentoa loppuelämän kotia, jossa ei mielellään olisi pieniä lapsia tai muita kissoja/koiria. Kisut ovat valmiita uuteen kotiin arviolta 3–7 viikon kuluttua.

Kissat asuvat tällä hetkellä yhdistyksen sijaiskodissa Jyväskylässä. Kissat on leikattu, rokotettu, madotettu ja sirutettu. Luovutushinta 250 euroa.

Yhteystiedot: Riikka, sähköposti riikka.kamarainen@gmail.com