Kissat,  Kodinetsijät

Loco ja Oscar

Kaksi lempeää jättiläistä etsii omaa yhteistä loppuelämän kotia. Oscar on 12 vuotias harmaan valkea maine coon uros. Hänelle on karttunut paljon ylimääräistä painoa, jonka johdosta hengästyy helposti, mutta jaksaa papparainen hieman leikkiäkin! Luonteeltaan Oscar on rauhallinen ja rohkea, edes eläinlääkärikäynnit eivät aiheuta stressiä. Oscarin turkki on lyhyt noin puolessa kehossa, koska siitä on leikattu takut pois. Kummankin kissan kohdalla on huomioitava turkin hoito, sillä maine cooneilla on pitkä ja hentoinen karva joka takkuuntuu herkästi.

Tummanruskea ja valkoinen kissa on 7 vuotias Loco-neiti. Hän on pidättäytyväisempi kuin Oscar, mutta sen itseluottamusta pönkittämällä saa siitä kehräävän kainalokaverin. Loco ei liiemmin välitä lapsista tai muista kissoista, kuin omasta Oscaristaan, mutta sietää muita kissoja ja koiria. Loco on erittäin suloinen tapaus ja yhdessä ne Oscarin kanssa ovat valloittava jättiduo.

Tulevalta kodilta edellytetään kokemusta ja intoa pitkän turkin hoitoon sekä pitkäjänteisyyttä kissan painonpudotusprosessiin. Kissat luovutetaan vain samaan kotiin. Molemmat on sirutettu ja leikattu. Luovutushinta 250 euroa.

Yhteystiedot: Leena, sähköposti lennuwiima@hotmail.com