Kissat,  Kodinetsijät

Inkeri

INKERISTÄ EI OTETA ENEMPÄÄ KYSELYITÄ.

Inkeri on erittäin ihmisystävällinen, juttelevainen ja leikkisä kissa, jota houkuttaa eniten kaikki maton alle piiloon menevät lelut. Kissan iästä ei ole tarkkaa tietoa, mutta on hän vähintään 5-vuotias. Hän ei pelkää imuria eikä muitakaan kodin ääniä. Vieraiden saapuessa hän tulee heti tutustumaan ja yleensä puskemaan. Eläinlääkärireissut sujuvat helposti.

Inkeri kaipaa kovasti ihmisseuraa, huomiota ja leikkimistä. Perheen kiireiden takia hän saattaa stressaantua ja alkaa herättelemään öisin maukumisellaan, mutta kun asiat ovat hyvin niin moinen käytös unohtuu. Yöllä Inkeri saattaa tulla jalkoihin nukkumaan. Sylissä malttaa olla hetken aikaa, mutta sohvalla sylissä (telkkaria katsoessa) hän ei kuitenkaan ole tottunut olemaan. Tulee kyllä lähelle seuraamaan.
Inkeri etsii kotia, jossa ollaan paljon kotona. Inkeristä ei tiedetä miten hän tulee toimeen toisten kissojen kanssa niin harkitaan vain koteja joissa on korkeintaan yksi kissa entuudestaan.

Inkerille on kertynyt ylipainoa ja uudelta kodilta toivotaan kiinnostusta kissan virikkeistämiseen ja painonpudotukseen. Lapsiin Inkeri suhtautuu hyvin ystävällisesti suurella rohkeudella, mutta ei välttämättä jaksa leikkiä heidän kanssa kauaa. Kaiken kaikkiaan Inkeri on kiltti, upea ja fiksu kissa, jollaista on harvoin tarjolla.

Inkeri luovutetaan leikattuna, rokotettuna, sirutettuna ja madotettuna. Luovutushinta 130 euroa. Kuvissa Inkerin naama on hieman toispuoleinen, koska poskesta on poistettu hyvänlaatuinen patti, eivätkä karvat ole vielä kasvaneet takaisin.Yhteystiedot: Riikka, sähköposti riikka.kamarainen@gmail.com