Kissat,  Kodinetsijät

Kuma, Panda ja Ursa

Emme ota pennuista enempää kyselyitä vastaan!

Pennut saapuivat sijaiskotiini elokuun alussa ja ovat nyt kasvaneet hurjaa vauhtia ja lähestyvät luovutusikää. Panda ja Kuma (uroksia) saapuivat yhdessä ja olivat alkuun hieman arkoja, mutta kuitenkin sen verran rohkeita että nopeasti tutkiskelivat ympäristöään. Nyt Pandasta on kehittynyt kunnon sylissäkehrääjä ja Kumakin on päivä päivältä rohkeampi. Kumaakin saa silittää ja se on erittäin innokas leikkimään onkilelulla, mutta ihan vielä se ei ole älynnyt kuinka mukavia rapsutukset ovat. Ursa (naaras) saapui viikon muita jäljessä ja sulautui oitis joukkoon! Ursa on sylikissan määritelmä ja sopeutuu varmasti uuteen kotiin hienosti.

Koko kolmikko on pennuille ominaiseen tapaan erittäin leikkisä. Jos kaikkein innokkain leikkijä olisi valittava, se olisi Panda, mutta toverit eivät ole kovasti jäljessä. Kuma on puolestaan poppoon ahmatti, joka muistaa aina tunnollisesti tarkistaa, että sisaruksetkin söivät kipon tyhjäksi. Tähän mennessä ruoan suhteen ei ole oltu nirsoja, vaan kaikki maistuu pateesta, paloihin. Yleisesti kaikki kolme ovat oikein ihania ja koko ajan seurana.

Mahtavaa olisi jos kolmikolle löytyisi yhteinen koti, mutta mikäli se ei ole mahdollista Panda ja Kuma luovutetaan yhdessä ja Ursa mieluiten toisen nuoren kissan toveriksi.

Pentuihin liittyen voi laittaa viestiä sähköpostitse ja tulla sovitusti tapaamaan Kortepohjaan. Kerrothan viestissä hieman millaisen kodin kissalle tarjoaisit.

Kissat luovutetaan rokotettuina, loishäädettyinä, sirutettuina ja leikattuina tai leikkauksen maksusitoumuksella. Yhden kissan luovutushinta 130 euroa, kahden 250 euroa.

Yhteystiedot: Kerttu, sähköposti kerttu.kalander@hotmail.com