Kissat,  Kodinetsijät

Morris ja Muikku

Morris (tyttö) ja Muikku (poika) ovat kohta puolivuotiaat kissasisarukset. Nämä valloittavat kissalapset etsivät yhteistä kotia, he ovat erottamattomat ja tekevätkin lähes kaiken yhdessä. Välillä yhteiset leikit käyvät villiksi ja silloin painitaan lattialla yhtenä pallona kierien. Vauhtia riittää ja toisinaan kun viisaat päät lyödään yhteen syntyy melkoisia kissamaisia neronleimauksiakin.

Morris on rohkea ja utelias nuori neiti, sekä selvästi sisaruskaksikon pomo. Hän pitää huolen siitä että veli saa lämpöä ja läheisyyttä, mutta muistaa myös näyttää kaapin paikan tarvittaessa. Ihmisistä Morris pitää paljon ja tuleekin aina ovelle vastaan kun palvelusväki tulee kotiin. Morris ei myöskään jätä hyödyntämättä lämmintä syliä tai kylkipaikkaa kun siihen tulee tilaisuus. Kehruukonekin käynnistyy hyvin herkästi ja rapsutukset ovat parasta ikinä. Lastenkin kanssa Morris tulee hienosti toimeen ja antaa nostella, velloa sekä rapsutella mielin määrin. 

Muikku on hieman sisartaan rauhallisempi, harkitsevampi ja enemmän ihmisiä sivusta seuraileva tyyppi, mutta toisinaan innostuu tulemaan rapsuteltavaksi vaikkei varsinaisesti syliin olekaan ensimmäisenä tulossa. Muikku pitää kovasti kengistä ja käsilaukuista. Kengännauhoilla on kiva leikkiä ja käsilaukut erinomaisia nukkumispaikkoja. Muikku on ikäisekseen jo iso nuorimies, josta kasvaa vielä komea kolli. Nukkumaan pitää päästä siskon viereen ja uni tulee usein tassua imien ja kuuluvalla äänellä kehräten.

Morris ja Muikku luovutetaan yhteiseen kotiin jossa voivat jatkossakin ottaa päiväunia poski poskessa. Luovutushinta 250 euroa, kissat luovutetaan leikattuina, rokotettuina, sirutettuina ja loishäädettyinä.


Yhteystiedot: Piia, sähköposti piiamarikaj@gmail.com