Kissat,  Kodinetsijät

Santtu

Heips! Olen Santtu, komea kollikissa ja jotakuinkin 9 vuotta vanha. Olen luonteeltani erittäin leppoisa ja rauhallinen, ja aika ujokin kyllä, vaikka silloin tällöin leluhuiskaa jahdatessani minusta kuoriutuukin melkoinen peto. Siisti poika olen tietysti.

Syliin nostaminen minua vielä välillä ujostuttaa, ja vieraisiin ihmisiin tottuminen kestää tovin – mutta tutustumisen jälkeen pidän kovasti rapsutuksista ja heittäydyn helposti milloin mihinkin asentoon kehräämään. Mielipuuhaani on kummastella ikkunasta takapihan oravien puuhia. Ruuan suhteen en ole ranttu, kaikki maistuu!

Hampaissani on hiukan sanomista, ja niitä olisi hyvä silloin tällöin tarkistuttaa, mutta muita huolia minulla ei sitten olekaan. Etsisin rauhallista kotia, jossa ei mielellään olisi pieniä lapsia tai muita karvakamuja. Mukavaa olisi päästä kotiin, jossa pääsisin rauhassa totuttelemaan uuteen ympäristööni ja jossa  minun kaltaisiani, pikkuisen hitaammin uusille ystäville lämpeneviä kavereita ymmärrettäisiin.

Santtu luovutetaan leikattuna, sirutettuna, rokotettuna sekä useasti loishäädettynä. Luovutushinta 120 euroa. Luethan adoptioinfomme ennen kodin tarjoamista.Yhteystiedot: Aino, tekstiviesti/WhatsApp numeroon 044 3267804