Yksityiset kodinetsijät

Ihmisten elämäntilanteet muuttuvat ja usein lemmikistä on pakko luopua allergian tai muiden pitovaikeuksien vuoksi. Rakkaan perheenjäsenen vieminen piikille on monelle se viimeinen vaihtoehto.

Haluamme tarjota mahdollisuuden löytää uusi, hyvä koti lemmikille. Yritämme yhdistää eläimen luovuttajan ja lemmikkiä haluavan saadaksemme tarinalle onnellisen lopun.

Uuden kodin etsintäpalvelu on ilmainen. Säilytämme ilmoituksia sivuillamme kahden (2) kuukauden ajan, jollei lisäajasta ole sovittu. Mikäli lemmikkisi löytää uuden kodin ennen tätä, ilmoittaisitko ystävällisesti asiasta meille, jotta tiedämme poistaa ilmoituksen. Näin vältyt myös itse turhilta yhteydenotoilta.


Kissat / Koirat

Päivitetty 18.4.2020.

HUOM!

Yhdistys ei ota vastuuta yksityishenkilöiden ilmoituksista ja mahdollinen sopimus on osapuolten välinen asia. Toivomme kuitenkin, että kaikki toimivat aina hyvässä hengessä, toisiaan kunnioittaen ja eläinten hyvinvointia ajatellen.


Kissat

Roosa

Kotia etsii ihanan utelijas Roosa kissa. Roosa on 4-vuotias leikkaamaton naaras ja tykkää olla omissa oloissaan. Joudun hänestä luopumaan muiden kissojeni takia, ei siis tule hyvin toimeen muiden kissojen kanssa. Toivottavasti Roosalle löytyy hyvä, rakastava koti.

Yhteystiedot: Elli, sähköposti ellifle@hotmail.com, puhelin 0445066600
(Lisätty 18.4.2020)


Koirat