Yksityiset kodinetsijät

Ihmisten elämäntilanteet muuttuvat ja usein lemmikistä on pakko luopua allergian tai muiden pitovaikeuksien vuoksi. Rakkaan perheenjäsenen vieminen piikille on monelle se viimeinen vaihtoehto.

Haluamme tarjota mahdollisuuden löytää uusi, hyvä koti lemmikille. Yritämme yhdistää eläimen luovuttajan ja lemmikkiä haluavan saadaksemme tarinalle onnellisen lopun.

Uuden kodin etsintäpalvelu on ilmainen. Säilytämme ilmoituksia sivuillamme kahden (2) kuukauden ajan, jollei lisäajasta ole sovittu. Mikäli lemmikkisi löytää uuden kodin ennen tätä, ilmoittaisitko ystävällisesti asiasta meille, jotta tiedämme poistaa ilmoituksen. Näin vältyt myös itse turhilta yhteydenotoilta.


Kissat / Koirat

Päivitetty 6.1.2020.

HUOM!

Yhdistys ei ota vastuuta yksityishenkilöiden ilmoituksista ja mahdollinen sopimus on osapuolten välinen asia. Toivomme kuitenkin, että kaikki toimivat aina hyvässä hengessä, toisiaan kunnioittaen ja eläinten hyvinvointia ajatellen.


Kissat

Nelli

Sopeutumisongelmien vuoksi joudun etsimään nuorimmalle kissalleni uuden kodin. Vanhin kissani ei kerta kaikkiaan lopeta stressaamista, ja luulen, että Nellille olisi parempi olla isommassa asunnossa sellaisissa puitteissa, jossa on tilaa ja mahdollisuus lasitettuun parvekeulkoiluun. Minulla sitä ei kohta enää ole.

Nelli on 2- vuotias, todella energinen ja vilkas kissa. Nelli tulisi luovuttaa kotiin, jossa on aktiviteetteja ja valmius ja halu leikittää kissaa ja touhuta sen kanssa. Nelli sopii mielestäni hyvin nuoren kissan leikkikaveriksi.
Nelliä ei luovuteta missään tapauksessa vapaasti ulkoilevaksi kissaksi. 

Nelli luovutetaan leikattuna, rokotettuna ja madotettuna 120€ korvausta vastaan. Korvauksella haluan estää sen, että Nelli joutuisi lopetettavaksi, kesäkissaksi tai mihinkään muuhunkaan surkeaan tilanteeseen. Tästäkin ikävä kyllä on kokemusta.

Nellillä tulisi olla tilaa ja mielellään tosissaan mahdollisuus lasitetulla parvekkeella/kuistilla ulkoiluun.
Nellin uudelta omistajalta toivon sydäntä ja kärsivällisyyttä nuoren, tavallista vilkkaamman kissan kanssa. Nelliä ei saa lopettaa ilman painavia terveydellisiä syitä- joita ei ole. Uusi omistaja sitoutuu pitämään Nellistä huolta ja maksamaan eläinlääkärikulut ym, jos/kun niitä eläinten kanssa vääjäämättä tulee. 

Nelli on tottunut laadukkaaseen viljattomaan ruokavalioon, tätä tulee jatkaa uudessakin kodissa.

Yhteystiedot: Maikki Rekola, sähköposti maikki.rekola@hotmail.com
(Ilmoitus lisätty 8.11.2019)


Koirat

Minni

Meillä asustelee noin kolme vuotias Minni, siperianhusky. Koira on sirutettu ja paperit löytyy. Tuli meille vähän aikaa sitten kodinvaihtajana, mutta luonne ei ollut sitä mitä meille väitettiin ja Minni vaatisi nimenomaan toisen koirakaverin.

Meidän oma uroskoirasta on tullut reviiritarkka ja siksi olemme myöskin luopumassa Minnistä. Asumme Jyväskylässä. Minni on perus kiltti koira, mutta kissojen kanssa ei tule toimeen. Hieman ylipainoa tullut, ahmi jossain vaiheessa jonkun verran ruokaa. Kärsii hieman eroahdistuksesta, mutta siihen auttaa kaveri. Minnille ei ole koskaan opetettu peruskäskyjä, joten vaatii osaavan ihmisen käsittelemään ja opettamaan.

Yhteystiedot: Merja, puh. 0504076033, sähköposti hanninen.merja.unelma@gmail.com
(Ilmoitus lisätty 6.1.2020)


Loki

Syntymäaika: 31.12.2018, kastroimaton uros

Kokeilukodin terveisiä Lokista:
”Elämä Lokin kanssa on ollut vuoristorata, koskaan ei ollut tylsää. Hänen on sisällä ihana, huomioin kipee, leikkisää. Mutta ulkona taas ihan eri maata, autojen päälle yrittää, ihmisten päälle pitäis päästä… tulee koirien kanssa hyvin toimeen ja halua leikkiä kaikkien kanssa. Kun näkee jonkun kilsan päähän, sinne pitää päästä.

En pysty pitämään häntä valitettavasti, koska ulkona liikkuminen on tosi paha ja kun ei kuuntelee mua yhtään pihalla.. ollaan kokeiltu erilaiset pantat, herkuja, pysähdyksiä, kaikki toimii vaan hetkellisesti ja sitten palaa vanhaan..

Se on muuten ihana koira mutta ulkona oleminen ei onnistu meidän kanssa. Autoon menee omatoimisesti kun avaa takakontti, sisällä oppinut perus käskyt..”

Monirotuinen, sisäsiisti ihana poika, jolle itselläni ei valitettavasti ollut riittävästi aikaa. Tulee toimeen lasten ja muiden koirien kanssa.
Ihanteellinen paikka olisi maalla tai jossain, missä saa olla paljon ulkona.

Yhteystiedot: Melissa, miljamelissssa@gmail.com
(Ilmoitus lisätty 6.1.2020)