Yksityiset kodinetsijät

Ihmisten elämäntilanteet muuttuvat ja usein lemmikistä on pakko luopua esimerkiksi allergian tai muiden pitovaikeuksien vuoksi.

Haluamme tarjota mahdollisuuden löytää uusi, hyvä koti lemmikille. Yritämme yhdistää eläimen luovuttajan ja lemmikkiä haluavan saadaksemme tarinalle onnellisen lopun.

Uuden kodin etsintäpalvelu on ilmainen. Säilytämme ilmoituksia sivuillamme kahden (2) kuukauden ajan, jollei lisäajasta ole sovittu. Mikäli lemmikkisi löytää uuden kodin ennen tätä, ilmoittaisitko ystävällisesti asiasta meille, jotta tiedämme poistaa ilmoituksen. Näin vältyt myös itse turhilta yhteydenotoilta.


Kissat / Koirat / Kanit

Päivitetty 8.6.2021.

HUOM!

Yhdistys ei ota vastuuta yksityishenkilöiden ilmoituksista ja mahdollinen sopimus on osapuolten välinen asia. Toivomme kuitenkin, että kaikki toimivat aina hyvässä hengessä, toisiaan kunnioittaen ja eläinten hyvinvointia ajatellen.


Kissat


Koirat

Taika

2,5v welsh corgi pembroke narttu Taika etsii kakkoskotia noin 2,5-3 vuodeksi. Tarvittaessa mummola kolmoskotina. Omistaja lähdössä ulkomaille töiden perässä, eikä koiraa ole mahdollista ottaa mukaan.

Aikaisempi kokemus koirista ja niiden koulutuksesta välttämätön. Ei kerrostaloon eikäa lapsiperheeseen. Taika on leikattu, sirutettu ja rokotettu. Taika on energinen ja leikkisä tyttö joka on tottunut päivittäisiin aktiviteetteihin. Lenkkeilee ja koirapuistoilee mielellään. Taikalla esiintyy jonkun verran resurssiaggressiivisuutta ja siksi tarvitseekin selkeät säännöt ja rutiinit. 

Yhteystiedot: Katariina Rossi, puh. 0417574742 

Ilmoitus lisätty 19.5.2021.Poris

Kastroimaton uros, syntymäaika 2017, mikrosiru

Nuori ja terve pon-uros etsii kotia.

Yhteydenotot sähköpostitse santsa.pulla@hotmail.com

Ilmoitus lisätty 21.4.2021.


Kanit