Yksityiset kodinetsijät

Ihmisten elämäntilanteet muuttuvat ja usein lemmikistä on pakko luopua esimerkiksi allergian tai muiden pitovaikeuksien vuoksi.

Haluamme tarjota mahdollisuuden löytää uusi, hyvä koti lemmikille. Yritämme yhdistää eläimen luovuttajan ja lemmikkiä haluavan saadaksemme tarinalle onnellisen lopun.

Uuden kodin etsintäpalvelu on ilmainen. Säilytämme ilmoituksia sivuillamme kahden (2) kuukauden ajan, jollei lisäajasta ole sovittu. Mikäli lemmikkisi löytää uuden kodin ennen tätä, ilmoittaisitko ystävällisesti asiasta meille, jotta tiedämme poistaa ilmoituksen. Näin vältyt myös itse turhilta yhteydenotoilta.


Kissat / Koirat / Muut

Sivu päivitetty 27.11.2021.

HUOM!

Yhdistys ei ota vastuuta yksityishenkilöiden ilmoituksista ja mahdollinen sopimus on osapuolten välinen asia. Toivomme kuitenkin, että kaikki toimivat aina hyvässä hengessä, toisiaan kunnioittaen ja eläinten hyvinvointia ajatellen.


Kissat

Piki ja Turo

Tyttökissa Piki ja kollikissa Turo etsivät uutta loppuelämän kotia muuttuneen elämäntilanteen vuoksi. Piki on n. 6-vuotias löytökissa ja Turo on n. 6,5-vuotias maatiaiskissa. Molemmat ovat leikattuja sisäkissoja. Kissat ovat eläneet lähes koko elämänsä yhdessä ja toiveena on, että jatkossa myös pääsevät samaan kotiin.

Kissat ovat kilttejä ja erittäin ihmisläheisiä. Uudelta kodilta toivoisimme, että kissat olisivat ainoaita lemmikkejä ja pääsisivät viettämään tasaista ja rauhallista arkea. Mielellämme kerromme lisää.

Yhteydenotot ja lisätietoja: Toni Heikkilä, toni.heikkila32@gmail.com, puh. 0405611396, sähköpostilla, soittamalla, tekstiviestillä ja WhatsAppilla.

Ilmoitus lisätty 23.11.2021.


Viljami

1-vuotias leikattu kolli Viljami tykkää seurailla omistajan touhuja ja osallistua niihin, oli se ruoanlaittoa tai siivoamista.

Ei ole sylikissa mutta kaipaa rapsutuksia ja niitä pyytää tassuttelemalla kun istut vaikka sohvalla.
Tottunut toisiin kissoihin koiriin ja lapsiin
Äärettömän rakastettava persoona
Tuhkanharmaa jossa valkoista

Yhteystiedot: Suvi, puh. 046 8865867 soitot ja WhatsApp

Ilmoitus on lisätty 28.9.2021.Koirat


Muut