Yksityiset kodinetsijät

Ihmisten elämäntilanteet muuttuvat ja usein lemmikistä on pakko luopua allergian tai muiden pitovaikeuksien vuoksi. Rakkaan perheenjäsenen vieminen piikille on monelle se viimeinen vaihtoehto.

Haluamme tarjota mahdollisuuden löytää uusi, hyvä koti lemmikille. Yritämme yhdistää eläimen luovuttajan ja lemmikkiä haluavan saadaksemme tarinalle onnellisen lopun.

Uuden kodin etsintäpalvelu on ilmainen. Säilytämme ilmoituksia sivuillamme kahden (2) kuukauden ajan, jollei lisäajasta ole sovittu. Mikäli lemmikkisi löytää uuden kodin ennen tätä, ilmoittaisitko ystävällisesti asiasta meille, jotta tiedämme poistaa ilmoituksen. Näin vältyt myös itse turhilta yhteydenotoilta.


Kissat / Koirat / Kanit

Päivitetty 3.4.2021.

HUOM!

Yhdistys ei ota vastuuta yksityishenkilöiden ilmoituksista ja mahdollinen sopimus on osapuolten välinen asia. Toivomme kuitenkin, että kaikki toimivat aina hyvässä hengessä, toisiaan kunnioittaen ja eläinten hyvinvointia ajatellen.


Kissat

Laku

12v kollikissalle uusi koti. Laku on käynyt viikko sitten eläinlääkärillä. On rokotettu ja leikattu ja käynyt seniori tarkastuksessa. Terve kun pukki. Meille saa tulla katsomaan. On asunut aiemmin maalla, viihtyy sisällä. Nut rivitalossa.asui nuorempien kissojen  kanssa mutta tuli riitaa. Toiset kiusasi. 
Toivottavasti löytyisi koti. 

Yhteydenotot sähköpostitse sannahelena34@gmail.com

Ilmoitus lisätty 3.4.2021.


Koirat


Kanit

Halla ja Sumu

Steriloimaton naaras, syntymäaika kesä 2020

Etsitään uutta kotia tai sijaiskoti äkkimuuton (remontti) alta. Kanit asuneet ulkona joten ei suoraan sisätiloihin. Kuvia saa esim s.postilla. ja katsomaan saa tulla. Iso ulkohäkki mukaan.

Yhteydenotot sähköpostitse sannahelena34@gmail.com

Ilmoitus lisätty 1.3.2021.