Yksityiset kodinetsijät

Ihmisten elämäntilanteet muuttuvat ja usein lemmikistä on pakko luopua esimerkiksi allergian tai muiden pitovaikeuksien vuoksi.

Haluamme tarjota mahdollisuuden löytää uusi, hyvä koti lemmikille. Yritämme yhdistää eläimen luovuttajan ja lemmikkiä haluavan saadaksemme tarinalle onnellisen lopun.

Uuden kodin etsintäpalvelu on ilmainen. Säilytämme ilmoituksia sivuillamme kahden (2) kuukauden ajan, jollei lisäajasta ole sovittu. Mikäli lemmikkisi löytää uuden kodin ennen tätä, ilmoittaisitko ystävällisesti asiasta meille, jotta tiedämme poistaa ilmoituksen. Näin vältyt myös itse turhilta yhteydenotoilta.


Kissat / Koirat / Muut

Päivitetty 5.9.2021.

HUOM!

Yhdistys ei ota vastuuta yksityishenkilöiden ilmoituksista ja mahdollinen sopimus on osapuolten välinen asia. Toivomme kuitenkin, että kaikki toimivat aina hyvässä hengessä, toisiaan kunnioittaen ja eläinten hyvinvointia ajatellen.


Kissat

Sumu

Sumu on noin 7-vuotias leikattu maatiaistyttökissa ja etsii rakastavaa kotia esimerkiksi maaseudulta, jossa se voi ulkoilla vapaasti. Sumu on löytökissa eikä ole sopeutunut sisäkissan elämään puolentoista vuoden aikana vaan kaipaa palavasti ulos. Sumu kulkee nätisti valjaissa ja rakastaa ulkoilua yli kaiken. Turhautuminen sisällä olemiseen tulee ilmi alituisena rauhattomana vaeltamisena ja maukumisena sekä oven tai ikkunan raapimisena.
Sumu on arka muita eläimiä kohtaan, mutta sopeutuu ajan kanssa. Sumu asui yhdessä mittelspitz-rotuisen koiran kanssa vuoden ajan, ja ne tulivat hyvin toimeen keskenään. Koti ilman muita lemmikkejä olisi kuitenkin Sumulle paras. Lapsiperheeseen Sumu sopii hyvin. Sumu ei raavi, mutta leikkiessään on varomaton kynsien kanssa.

Sumulla on hammassairaus, ja hampaita täytyy poistaa suunnilleen kerran vuodessa. Osallistun mielelläni hampaanpoistokuluihin. Kesällä olen antanut Sumulle astmalääkettä. Alkukesästä sitä täytyi antaa noin viikon ajan kerran päivässä (varmaan siitepölyn takia), ja nyt syksymmällä pari-kolme kertaa koko elokuun aikana. Lääke on helppo antaa, ja Sumu ottaa sen nätisti, yleensä jopa kehrää.

Yhteydenotot ja lisätietoja Sumusta: Kaisla Suvanto 045 1299 769 tai sähköpostitse: kaisasuvanto@yahoo.ie

Ilmoitus lisätty 5.9.2021


Koirat

Aatu

Etsitään kotia leikkaamattomalle/paperittomalle kohta 4 vuotiaalle rottweiler urokselle nimeltä Aatu.
Olen päätynyt tähän tilanteeseen, koska minulla ei ole enää resursseja/antaa koiralle tarvitsemaansa ja yritän miettiä koiran parasta. Luonteeltansa Aatu on minua kohtaan maailman ihanin koira, rakastavaisin ja paras kaveri. On sisäsiisti ja osaa peruskäskyt. Hihnassa vetää, hyökkii autot pyöräilijät vastaan tulijat satunnaisesti. Muiden seurassa Aatu on epävarma ja tässä tulee myös suuri ongelma uuden kodin etsintään, sillä etsisin Aatulle kotia maalta ja ihmiseltä/ihmisiltä keillä on tasapainoinen arki ja halu/kokemus panostaa koiran kouluttamiseen ja tieto miten reaktiivinen koira toimii.

Ongelmista voin lisää kertoa yksityisviesteillä. Aatun uusi koti olisi ilman lapsia ja/tai muita koiria. Mietin tarkkaan kelle Aatun luovutan ja haluan että koiraan panostetaan 100% ja jos ikinä koirasta uudessa kodissa luovuttaisiin, se ehdottomasti tulisi takas minulle. Minulla ei ole mikään kiire luopua Aatusta ja valitsen kodin mikä tuntuu minusta parhaimmalta ja aatulle sopivimmalta.

Yhteystiedot: Noora Jokinen 0453436460

Ilmoitus lisätty 30.7.2021.


Väinö

Väinö on n. 2v sekarotuinen ( labbis ja karjalan karhukoira) kastroitu uros. Väinö on terve, hoidettu ja reipas koiranuorukainen. Peruskäskyt hallussa. Ihmisrakas ja kova pusutteleen. Ilmoittaa vieraat tulijat isolla haukulla kyllä, mutta häntä heiluen. Yllättävän omaishoitajuuden vuoksi haastetta hoidossa. Kunnon lenkki vain aikaisin aamulla..

Yhteydenotot: Tuulikki Kuusrainen 0405784116 tai sähköpostitse: tuulikki.kuusrainen@hotmail.com
Ilmoitus lisätty: 31.8.2021Muut


Manteli ja Mooses

Kolmevuotiaat kastroimattomat marsuveljekset Manteli ja Mooses etsivät uutta kotia. Marsut ovat tottuneet käsittelyyn ja hoitotoimenpiteisiin (harjaus, pesu, kynsienleikkuu), tulevat toimeen myös muiden eläinten kanssa. Eivät siis välttämättä osaa pelätä koiria ja kissoja. Ovat  terveitä ja touhukkaita tapauksia, joille ruoka maistuu. Elänlääkärireissuja ei ole tarvittu.Luovutuksen ehtona on, että pojat pääsevät samaan, luotettavaan ja turvalliseen kotiin. Mukaan saa häkin varusteineen. 

Yhteystiedot: Suvi Strandman joko sähköpostitse suvistrandman@hotmail.com tai puhelimitse 040-4889412
Ilmoitus lisätty: 31.8.2021