Uusi koti tarjolla

Päivitetty 20.3.2020.

Jos haluat lisätä oman ilmoituksesi tälle sivulle, lähetä ilmoituksesi tällä lomakkeella. Mikäli lomake ei toimi, voit lähettää ilmoituksesi myös sähköpostitse osoitteeseen uusikoti@ksesy.fi.

HUOM!

Yhdistys ei ota vastuuta yksityishenkilöiden ilmoituksista ja mahdollinen sopimus on osapuolten välinen asia. Toivomme kuitenkin, että kaikki toimivat aina hyvässä hengessä, toisiaan kunnioittaen ja eläinten hyvinvointia ajatellen.Koti koiralle (lisätty 20.3.2020)
Etsin uutta koirakaveria lenkkikaveriksi ja ehkä myös harrastuksia varten edellisen jouduttuani lopettamaan n. 15v iässä.
Etsin lähinnä paimenkoiraa itselleni, nuorta aikuista koiraa.
Innokkuutta ja tekemisen halua täytyy löytyä jos aloitan jonkun harrastuksen sen kanssa.
Itse opiskelen ja käyn välillä töissä opintojen ohessa.

Yhteystiedot: Krista, sähköposti hokkanenkrista@gmail.com

Koti koiralle (lisätty 20.3.2020)
Meillä 9v Onni- koira labbis/mynsterinseisoja seropi.lempeä,rauhallinen.onni tuli meille kun sen omistaja oli nukkunut pois.nyt voisimme Onnille ottaa kaveriksi toisen koiran.
Toiveena: niin lasten kuin aikuisten kanssa toimeentuleva,kastroitu/sterilisoitu,ja tärkeintä koirien kanssa toimeentuleva.lisäksi toivomme jonkinlaista koeaikaa jotta näemme että molemmilla koirilla on hyvä olla. Rokotusten olisi hyvä olla ok.Asumme jyväskylässä maalla itse olen eläkkeellä eli lähes aina kotona puolisoni työelämässä.

Yhteystiedot: Marjut, sähköposti honkimaamarjut@gmail.com