Uusi koti tarjolla

Päivitetty 6.1.2020.

Jos haluat lisätä oman ilmoituksesi tälle sivulle, lähetä ilmoituksesi tällä lomakkeella. Mikäli lomake ei toimi, voit lähettää ilmoituksesi myös sähköpostitse osoitteeseen uusikoti@ksesy.fi.

HUOM!

Yhdistys ei ota vastuuta yksityishenkilöiden ilmoituksista ja mahdollinen sopimus on osapuolten välinen asia. Toivomme kuitenkin, että kaikki toimivat aina hyvässä hengessä, toisiaan kunnioittaen ja eläinten hyvinvointia ajatellen.Koti labradorinnoutajalle (Lisätty 6.1.2020)
Hei. Voisin tarjota kodin labradorin noutajalle. Asumme maalla järven rannalla. Poika haluaisi uima ja ulkoilu kaverin. Harrastan myös metsästystä ja koira voisi toimia noutajana vesilinnuille. Pääasiallinen käyttötarkoitus koti koirana ja lenkki kaverina.

Yhteystiedot: Ari-Matti Vesterinen, sähköposti ari.vesterinen@hotmail.com

Annetaan koti kahdelle kissanpennulle (Lisätty 8.11.2019)
Olen 39v nainen jyväskylästä. Asun yksin, käyn töissä ja välillä harrastuksissa.Kodistani löytyisi tilaa ja aikaa 2 kissanpennulle, mieluiten sisaruksille 🙂 mutta kyllä poikakissakin voisi olla tervetullut talouteeni 🙂 toivon että kissat olisivat jo sisäsiistejä. Haluaisin saada tietoa mahdollisesti saatavilla olevista kissanpentu sisaruksista ja voisin käydä katsomassa niitä etukäteen 🙂

Vastaan varmimmin viesteihin.

Yhteystiedot: Alma Pahkala, puh. 040-5678546, sähköposti almapahkala@gmail.com