Uusi koti tarjolla

Päivitetty 3.6.2020.

Jos haluat lisätä oman ilmoituksesi tälle sivulle, lähetä ilmoituksesi tällä lomakkeella. Mikäli lomake ei toimi, voit lähettää ilmoituksesi myös sähköpostitse osoitteeseen uusikoti@ksesy.fi.

HUOM!

Yhdistys ei ota vastuuta yksityishenkilöiden ilmoituksista ja mahdollinen sopimus on osapuolten välinen asia. Toivomme kuitenkin, että kaikki toimivat aina hyvässä hengessä, toisiaan kunnioittaen ja eläinten hyvinvointia ajatellen.Koti pienelle koiralle (lisätty 3.6.2020)
Etsin pienikokoista koiranpentua (eli koira ei kasva keskikokoista koiraa isommaksi). Tarjolla olisi hyvä koti maalla. Perheeseen kuuluu vanhemmat ja 2 teini-ikäistä lasta. Koira koulutettaisiin hyvin ja se saisi juosta vapaana pihassa. Olen hoitanut koiria, joten koira ei menisi ihan kokemattomaan perheeseen.

Yhteystiedot: Janne Mäkinen, sähköposti sweb@meiliboxi.fi, puhelin 0442815053

Koti kissalle (lisätty 23.5.2020)
Hei! Olen 27v yksin asuva nainen, joka etsii itselleen vuosien kissakuumeilun jälkeen omaa kissaa. Kissojen hoitaminen on minulle tuttua niin lapsuuden kodista kuin siskon kissojen hoitajana toimimisen kautta. Minulla olisi tarjota koti joko yhdelle ainoaksi lemmikiksi sopivalle kissalle tai kahdelle ennestään toisensa tuntevalle kissakaverukselle. Asun kerrontalo kaksiossa, joten kissa(t) tulisi sisäkissaksi. Valjaissa ulkoileminen on mahdollista.

Yhteystiedot: Virva Jääskeläinen, sähköposti virva.j@hotmail.com

Koti kissanpennulle (lisätty 28.4.2020)
Etsimme uroskissanpentua. Olemme tottuneita kissaihmisiä. Meiltä kissa saa rakastavan kodin. Muita kissoja ei meillä nyt ole.

Yhteystiedot: Sirpa Lepistö, sähköposti laitsu59@gmail.com, puhelin 046-5692983

Koti kahdelle kissanpennulle (lisätty 18.4.2020)
Etsimme kahta ei-pitkäkarvaista uroskissanpentua perheeseemme.
Tarjoamme pennuille rakastavan ja turvallisen koko elämän kodin keskellä metsää. Meillä on 10-vuotias Mozart-kissa, ja kokemusta kissojen omistamisesta löytyy yli 20 vuoden ajalta. Perheeseemme kuuluu kaksi aikuista ja kaksi lasta. Leikin ja touhun lisäksi isossa talossa kissoilla on mahdollisuus myös omaan rauhaan.

Yhteystiedot: Anne Hämäläinen, sähköposti sinvarneslahti@hotmail.com, puhelin 0407537520