Uusi koti tarjolla

Päivitetty 8.11.2019.

Jos haluat lisätä oman ilmoituksesi tälle sivulle, lähetä ilmoituksesi tällä lomakkeella. Mikäli lomake ei toimi, voit lähettää ilmoituksesi myös sähköpostitse osoitteeseen uusikoti@ksesy.fi.

HUOM!

Yhdistys ei ota vastuuta yksityishenkilöiden ilmoituksista ja mahdollinen sopimus on osapuolten välinen asia. Toivomme kuitenkin, että kaikki toimivat aina hyvässä hengessä, toisiaan kunnioittaen ja eläinten hyvinvointia ajatellen.


Annetaan koti kahdelle kissanpennulle (Lisätty 8.11.2019)
Olen 39v nainen jyväskylästä. Asun yksin, käyn töissä ja välillä harrastuksissa.Kodistani löytyisi tilaa ja aikaa 2 kissanpennulle, mieluiten sisaruksille 🙂 mutta kyllä poikakissakin voisi olla tervetullut talouteeni 🙂 toivon että kissat olisivat jo sisäsiistejä. Haluaisin saada tietoa mahdollisesti saatavilla olevista kissanpentu sisaruksista ja voisin käydä katsomassa niitä etukäteen 🙂

Vastaan varmimmin viesteihin.

Yhteystiedot: Alma Pahkala, puh. 040-5678546, sähköposti almapahkala@gmail.com

Annetaan koti kissalle (Lisätty 15.9.2019)
Tarjolla olisi rauhallinen ja rakastava koti kissalle, vaikka jo vähän iäkkäämmällekin. Olen parikymppinen yliopisto-opiskelija, jonka haaveissa on ollut vuosia oma kissa. Erityisesti haaveilen aikuisesta kodinvaihtajasta, jolle voisin tarjota loppuelämän kodin, mutta myös pentua voidaan harkita. Kissan sukupuolella ei ole väliä. Kissaseuraa minulla ei ole tarjota, mutta senkin edestä rakkautta ja ihmisleikkiseuraa. Toivon, ettei kissa olisi tottunut ulkoilemaan vapaana, sillä etsin ehdottomasti vain sisäkissaa – valjaissa ulkoilu toki onnistuu. Kerron itsestäni mielelläni lisää, jos sinulta voisi löytyä minulle karvainen ystävä!

Yhteystiedot: Merle Rautiainen, puh. 0451202468, sähköposti me.ra@netti.fi

Annetaan koti kissalle (Lisätty 19.8.2019)
Annetaan koti max. 12kk ikäiselle naaraskissalle. Hän saa kaverikseen 5-vuotiaan naaraan, joka tulee toimeen kaikkien ihmisten sekä muiden eläinten kanssa ja tulisi olemaan hyvä esimerkki sekä oiva leikkikaveri nuoremmalle kissalle. Toimeentuleminen toisen kissan kanssa sekä sisäsiisteys on tarpeellista. Kotina toimii 38m2 kerrostalokaksio.
Ota yhteyttä!

Yhteystiedot: Teemu Oja-Lipasti, puh. 0400798200, sähköposti teemu@finnruns.com

Koti tarjolla pennulle (Lisätty 19.8.2019)
Olisimme mieheni kanssa kiinnostuneita adoptoimaan kissanpennun joulukuun tienoilla. Tarjoaisimme pennulle rakastavan, seurallisen ja rapsutuksentäyteisen, toivonmukaan loppuelämän kodin.

Yhteystiedot: Kaisa Lehtomäki, puh. 0400912928, sähköposti lehtomaki.kaisa@gmail.com

Uusi koti kissalle (Lisätty 15.8.2019)
Olen halukas antamaan kodin yhdelle tai kahdelle kissanpennulle. Pentu tai pennut voivat olla myös varttuneempia.

Yhteystiedot: Eija Törönen, puh. 044-0994437, sähköposti eija.toronen@outlook.com

Maalaiskoti etsii ”Romppaista” (Lisätty 14.8.2019)
Pylkönmäellä maalaiskoti etsii mustavalkoista maatiais pentupoikakissa ”Romppaista”.
Romppaisen perheeseen täällä tulisi kuulumaan kaksi norjaharmaa hirvikoiraa Rokka ja Siru ja tanskandoggi Rontti sekä 19-vuotias kissa rouva Helga Alma Inkeri Maukonen.
Henkilökuntana toimisi 78-vuotias hovimestari (isäni) sekä sisäkkö (minä) ja yleismies (mieheni).
Romppaisen edeltäjät Karvinen nukkui pois 18-vuotiaana vuonna 2001 ja eilen pois nukkui Juuso Einari Raitanen samoin 18-vuotiaana. Molemmat oivat leikattuja raidallisia maatiaispoikia, jotka touhuilivat niin sisällä kuin ulkonakin milloin leivonta apureina ja milloin paja kissoina, arjen iloissa ja riemuissa mukana.
Eli täällä olisi koti vailla pienetä suurta kissapersoonaa vailla. Toivottavasti teiltä Romppainen meille löytyy.

Yhteystiedot: Minna Hänninen, puh. 0407410451, sähköposti mimmu.79@hotmail.com

Uusi koti tarjolla (Lisätty 6.8.2019)
Olen 32 vuotias nuori nainen ja minulla on antaa rakastava koti tyttö kissanpennulle. Mielellään siis tyttö kisu. Minulla on 1, 5 vuotias tyttö kisu josta kisu saisi energisen leikkikaverin. Asun jyväskylässä. Kerron mielellään itsestäni lisää.

Yhteystiedot: Laura Tosun, puh. 045196435