Lahjoitukset

Yhdistyksemme ottaa mielellään vastaan seuraavia lahjoituksia:

  • Kaikki eläinten ruoat (myös vanhentuneet); erityisesti kissanpentujen märkäruoalle on aina käyttöä
  • Eläinten tarvikkeet ja itsehoitolääkkeet, esim. Axilur, Nix
  • Eläintarvikeliikkeiden ja ruokakauppojen lahjakortit
  • Maustamattomat ihmisravinnoksi kelpaavat maapähkinät ja cashewpähkinät luonnonvaraisille eläimille
  • Luonnonvaraisille soveltuvat kuivikkeet ja heinät
  • Pipoja oravien pesiksi
  • Froteepyyhkeet ja fleecehuovat (pestyt, koska meillä ei ole pesumahdollisuutta. Reiät tai pinttyneet liat eivät haittaa)

Yhdistyksellä ei ole tarvetta esimerkiksi tyynyille, peitoille, patjoille tai lakanoille. Ehjää ja puhdasta, toisin sanoen myyntikuntoista, tavaraa voi lahjoittaa kirpputoripöytäämme.

Lahjoitukset voi toimittaa varastollemme Jyväskylän Savelaan, osoitteeseen Onkapannu 8 varaston päivystysaikoina. Päivystystämme maanantaisin ja torstaisin klo 17–18. Ethän jätä lahjoituksia muina aikoina!

Viikolla 42 ei päivystystä.

Myös Keljon, Palokan, Seppälän ja Vaajakosken Musti ja Mirri -myymälöihin tai Keljon Faunattareen voi toimittaa meille suunnattuja lahjoituksia.


Kirpputoripöytä

Keski-Suomen eläinsuojeluyhdistyksen kirpputoripöytä sijaitsee Keskustan Kirppiksellä, paikkanumerolla 127 (kun paikka on yhdistykselle varattu, löytyy pöydästä asiasta kertova kyltti). Kaikki pöydän tavarat ovat lahjoituksia yksityishenkilöiltä. Ostamalla pöydän tuotteita tuet yhdistyksen toimintaa.

Tuottorahoilla ostetaan yhdistykselle pääasiassa kissanruokaa ja kissanhiekkaa tai muuta sillä hetkellä tarpeellista tavaraa. Pöydän avulla on kerätty eläimille jo yli 3000 €!

Pöydän toiminnasta ja kirpparitavaroiden lahjoittamisesta voit lukea lisää Facebookin ryhmästä ”Kirpparipöytä Keski-Suomen eläinsuojeluyhdistyksen hyväksi”.


Otamme vastaan myös rahalahjoituksia. 

Pankkiyhteys:
Säästöpankki Optia
IBAN: FI64 4600 2220 0336 19

MobilePay:
23020


Kiitos!