Neuvontapuhelin 050 565 9964

KSESYn neuvontapuhelimessa 050 565 9964 saat neuvoja lemmikkieläinten (esim. kissojen, koirien ja kanien) suojeluun ja hyvinvointiin sekä KSESYn toimintaan liittyvissä kysymyksissä. Emme veloita puhelusta, vaan se maksaa maksaa ainoastaan paikallisverkko- tai matkapuhelinmaksun verran. Vastaamme yhteydenottoihin aina kun pystymme. Voit jättää myös tekstiviestin tai WhatsApp-viestin, niin otamme yhteyttä mahdollisimman pian.

Huomioithan, että kulloinkin vastausvuorossa oleva neuvoja tekee eläinsuojelutyötä täysin vapaaehtoistyönä omien töidensä, opiskelujensa, harrastustensa ja yöuniensa ohella, eikä meillä siten ole ympärivuorokautista päivystystä. Tiedustelut kotia etsivistä eläimistä aina ilmoituksen lopussa mainitulla tavalla, ei siis neuvontapuhelimeen!


Luonnonvaraiset eläimet

Mikäli asiasi koskee luonnonvaraisia eläimiä (esim. lintuja, oravia, siilejä, rusakoita), otathan yhteyttä Keski-Suomessa toimivaan Villi Karajaan, p. 040 640 4357. Numeroon voi jättää myös teksti- tai WhatsApp-viestin. Meillä kaikilla on velvollisuus auttaa myös hädänalaisia luonnonvaraisia eläimiä!


Muuta apua